Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Pluspunten
Snelle levering goede kwaliteit hoesjes echt top
3 March 2018
Acl Kanters
Dongen
Pluspunten
snel goeie levrring
Verbeterpuntenzo laten
3 March 2018
Henny Menkehorst
Alphen aan den Rijn
Pluspunten
Snelle levering. Overzichtelijke site. Ruime keuze. Leuke producten.
2 March 2018
Josephina
Zuidveen
Beveelt niet aan
2 March 2018
Guido Wouters
Merksem
Beste G. Wouters, Hartelijk dank voor uw review. Graag willen we weten wat we bij uw bestelling beter hadden kunnen doen, zodat we hier in de toekomst rekening mee kunnen houden. Kunt u ons hierover berichten? We horen graag van u. Met vriendelijke groet, het B2C Telecom team
Pluspunten
Hoesje ziet er geweldig uit. Mooi gestikt en de foto top kwaliteit en super scherp. Vrijdagmiddag besteld en zaterdag in huis. TOP
VerbeterpuntenGa zo door.
B van Ijzendoorn
Doetinchem
Pluspunten
heb vandaag 28.02.2018 de bestelling pas ontvangen (22.02.2018 besteld) .. goed en stevig verpakt.. produkt lijkt op het eerste zicht in orde. Daarom ook 5 sterren ..
Verbeterpunteneen dag of 6 voor deze bestelling lijkt in deze tijd wel erg lang (zeker als er geen tracking bij zit).. al de rest vd bestelling is 5 sterren waard.
Gino rj Thierens
Burcht
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, ruime keuze.
Diana Bottu
Aarschot
Pluspunten
betere prijs
Verbeterpuntenhet duurt misschien iets langer je bestelling voor voor de prijs die je betaalt mag je niet klagen allez als het dringend is hier niet betalen
Ingeborg Bouckhout
Oostakker
Pluspunten
Vlotte levering! Voor Samsung j3 is er niet zo veel keuze in de winkel! Hier wel, de dochter is superblij met haar flamingohoesje
anoniem
Puurs
Pluspunten
Supersnel geleverd
J. Hendriksen
Bladel
Pluspunten
Heel snel geleverd , en netjes
Ria Rullens de Pre
Terheijden
Pluspunten
mooie design hoesjes
Verbeterpuntende goedkopere hoesjes van betere kwaliteit maken
Beveelt niet aan
Eline Bulder
Ede
Beste E. Bulder, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat het hoesje aan de onderkant kapot is gegaan. Dit hoort natuurlijk niet te gebeuren. Is er een mogelijkheid om hier foto's van te maken, dit naar ons door te mailen onder vermelding van uw ordernummer? Wellicht kunnen we samen tot een oplossing komen. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, het B2C Telecom team.
Pluspunten
Geweldige service en snelle levering.
M van de Klift
Zetten
Pluspunten
alles mooi snel en mooi te volgen prima
A Tijhuis
Nijverdal
Pluspunten
VerbeterpuntenAls ik iets wil bestellen moet ik dat via nederland doen ,het zou fijn zijn als jullie ook naar oostenrijk zouden verzenden.
H J N Vermeeren
Fieberbrunn O'rijk
Pluspunten
Duidelijke website, makkelijk in gebruik om eigen foto's te gebruiken en een super snelle levering.
Monique Oosterberg
Vlaardingen
Pluspunten
Vlugge levering, leuke produkten.
Yvonne Seyen
Westerlo
Pluspunten
Prima kwaliteit voor een mooie prijs. Levering duurde ongeveer 10 dagen, maar het was het wachten absoluut waard.
L Konings
Nieuwstadt
Pluspunten
Site is makkelijk te gebruiken. Bestelling is snel binnen.
VerbeterpuntenIk vind het jammer dat bij de bestelling, ik blijkbaar bij het maken van een persoonlijk hoesje, een stukje foto ben vergeten zodat deze het hele hoesje niet heeft bedekt. Nu heb ik een klein stukje wat niet bedekt is. Het heeft nu dus een andere kleur en past niet bij de foto. Ik vind het jammer dat dat niet opgemerkt is en hier contact over opgenomen is. Het is wel 25 euro. In mijn ogen is het hoesje nu niet perfect. Je moet dus heel goed opletten wanneer je een persoonlijk hoesje maakt, dat deze ook helemaal bedekt is.
J.F. Koeleman
Duiven
Pluspunten
Alles wat ik online had besteld kwam ook daadwerkelijk zo binnen.
WRA Houmes
's-Gravenhage
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering. Had een telefoonhoesje met eigen ontwerp besteld, ziet er leuk/netjes uit en 2 dagen later al ontvangen. Zal er ongetwijfeld nog wel eens wat bestellen.
Carola
Rijswijk
Pluspunten
Service en levering waren oké. Ik was wel teleurgesteld over de kwaliteit van het product.
Gert
Pluspunten
Heel voordelig!top kwaliteit En snelle levering.
L Laanstra
Hoogezand
Pluspunten
Goed op tijd geleverd en goede kwaliteit
Verbeterpunten-
S Kleijweg
Den Hoorn
Pluspunten
het boekhoesje met eigen foto ben ik erg tevreden mee.. foto is mooi geprint en werd de volgende dag geleverd. Uitstekend! Erg blij mee. Ik heb ook een tpu hoesje met eigen foto laten bezorgen maar deze was mislukt; de sticker zat er scheef op en was aan de onderkant weggesneden. Dit was niet de foto of het design maar gewoon slecht gedaan; heb contact met de chat functie gezocht en mij werd verteld dat dit zo binnenkwam van mij. Dat noem ik dan een slechte service en zonde van tijd en geld. Er werd mij 2 euro korting aangeboden op een toekomstige bestelling maar ik heb nu een hoesje die ik niet gebruik..
VerbeterpuntenNiet eigenwijs doen en zeggen dat de klant fout zit als de fout echt overduidelijk en aantoonbaar bij dit bedrijf ligt (heb foto's en video gestuurd.. en daar is iets anders te zien dan wat mij werd verstuurd vanuit de klantenservice...). Iedereen die ik het prutswerk van het tpu hoesje laat zien moet erom lachen. Het is niet heel duur of zo .. maar had liever de kwaliteit ervaren zoals dat van het boekhoesje. Ik beveel het aan alleen voor het boekhoesje.
R. Liolrm
Amsterdam
B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.
Varenschut 11 A
5705 DK Helmond