Pluspunten

Correcte afhandeling. Bestelling geleverd zoals afgesproken! Goed ingepakt en was zoals voorgesteld op de site! Hier bestellen wij nog!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

hoesje was te groot

de juste hoesje leveren

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb heel lang moeten wachten op mijn bestelling , en nig steeds niet ontvangen . Wel duidelijke informatie gekregen van de medewerkers

Pluspunten

Goede site en duidelijk hoe je een eigen hoesje moet maken.

Pluspunten

Vlotte service en goeie kwaliteit en communicatie

Pluspunten

Ondanks leveringsproblemen toch snel het hoesje in huis

Pluspunten

Snelle en correcte service

Had niet snel genoeg gezien dat ik Glossy ook kon gebruiken

Pluspunten

een positieve beoordeling van de firma,artikel zoeken,bestellen,betalen en de goederen zij snel geleverd.

Ik heb geen.

Pluspunten

snelle levering, goeie prijs kwaliteit

spijtig genoeg had ik een artikel besteld dat ik voorraad leek, maar dat na bestelling toch niet voorradig bleek... ik heb dus achteraf mijn artikelkeuze moeten wijzigen naar gelijkaardig artikel met gelijkaardig kleur. toch wel spijtig dat de stockvoorraad niet nauwkeurig wordt bijgehouden; dit lijdt altijd tot vertragingen en bijkomende teleurstelling

Pluspunten

Snel geleverd ondanks dat het hoesje gepersonaliseerd was met eigen foto's.

Pluspunten

snel geleverd en mooi helder bedrukt

maak de achtergrond van de afbeelding de zelfde kleur zwart of iets anders als de rest van het hoesje

Pluspunten

Correcte levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pas uw website op tijd aan om klanten enigzins tevreden te houden !!!!

Pluspunten

prachtige kwaliteit,mooi afgewerkte hoesjes,ben al 2 maal super tevreden!!!!! keep up the good work!!!!

Pluspunten

snel verstuurd, netjes ingepakt

geen

Pluspunten

Voor 5 uur besteld en echt de volgende dag bezorgd. Super.

Pluspunten

Ik heb een hoesje besteld (en dus ook aangekregen), en hij zit lekker! Geen pijn in de hand meer, geen te harde cover en rand. Ik ben gewoon echt superblij met dit nieuwe hoesje! Superhartelijk bedankt B2CTelecom! Groetjes Connor

Geen verbeterpunten of tips nodig, want dit is een superbedrijf!

Pluspunten

Snelle levering ben echt tevreden over het resultaat van mijn telefoon hoesje

Pluspunten

Mooi hoesje en snelle service

Pluspunten

Goede kwaliteit bij maken van eigen hoesje

Bij het maken van je hoesje moet je je foto ook op het sluitflapje doen. om op de voorkant 1 foto te hebben Is het dit wel een gepruts. ( vaak heen en weer schuiven van de foto om hem mooi gelijk te hebben.)misschien kan de worden geautomatiseerd

Pluspunten

Snelle afhandeling en product was heel netjes gemaakt en verpakt.

Pluspunten

Goede service, een aanrader

geen

Pluspunten

Perfect passend hoesje Zeer goede prijs. Snelle levering Duidelijk website

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.