Pluspunten

Zeer vlotte levering. Ik ben er altijd zeer tevreden over en heb al meerdere telefoonhoesjes besteld.

Kan ik niet bedenken...

Pluspunten

Twee hoesjes besteld waarvan eentje met korting. Bestelling heb ik een dag later gekregen. Lekker snel en de hoesjes waren luxe verpakt. Zeer tevreden

Pluspunten

Vlotte service. Levering netjes en stipt zoals afgesproken. Zeker voor herhaling vatbaar.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het geleverde materiaal was in orde

Levering 1.5 week later als beloofd zonder enige compensatie

Pluspunten

Snelle levering Degelijk product

Factuur tot op heden nog niet ontvangen

Pluspunten

Door de aanschaf van een nieuwe telefoon paste mijn oude telefoonhoesje (ook van B2C) niet meer. Omdat het oude hoesje ook na 3 jaar nog helemaal top was, kwam ik met plezier terug. Het hoesje is helemaal perfect en tot mijn grote plezier had ik het de dag na de bestelling in de brievenbus. Kortom: hier zit een meer dan tevreden klant die met genoegen naar haar telefoon kijkt en daar vaak complimentjes over krijgt. Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Na mijn eerste bestelling (woensdag besteld, donderdag geleverd), plaatste ik een tweede bestelling. Ik betaalde deze keer eveneens via Paypall, maar spijtig genoeg duurde het deze keer twee weken voor het hoesje aankwam! Te laat als nieuwjaarscadeautje! :(

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel veel hoesjes, ook voor minder courante types gsm. Hoesje past perfect en voelt aangenaam. Mijn dochter is in de wolken

Serieus minpunt was het verloop van de levering. Hoewel online betaalt met PayPal vonden jullie betaling niet terug. Pas na wat telefoontjes en doorsturen betaalbewijs hebben jullie hoesje verzonden. Daardoor werd hoesje te laat geleverd.

Pluspunten

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

voldoende keuze voor hoesjes en mapjes leuk geprijsd en snelle service.

Pluspunten

Bedrijf zelf geen slechte mededeling over. Alleen het bestelde telefoon kapje voor de (nieuwe) nokia 3310 past wel om de telefoon maar de camera uitsparing klopt niet

geen

Pluspunten

Snelle levering en goede product beschrijving.

Niets, alleen had de postbode het pakketje over de poort gegooid maar gelukkig zag ik het op tijd liggen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

hopelijk komt het nog binnen

ik heb het thuis gehad ,maar het was te groot ,het moet voor een samsung j1 galaxy mini prime 2017 zijn het formulier wat er bij zat heb ik ook zo ingevuld vorige week maar tot op heden nog niets binnen groeten Piet

Pluspunten

- goede pasvorm - goede prijs-kwaliteitverhouding - snelle service - vlotte communicatie - korting op tweede bestelling Het viel zeker in de smaak bij mij thuis want ik heb er ondertussen al twee extra mogen bestellen!

Ik heb zelf een cover moeten ontwerpen (photoshop) wegens gebrek aan voorbeelden en deze vervolgens geüpload via de site / doorgestuurd (na bestelling bol.com). Bij bestelling bol.com was niet echt duidelijk wat nu precies mogelijk was qua lay-out. Wel een zeer vlotte communicatie via mail met het bedrijf. Bij mijn volgende bestelling heb ik dan rechtstreeks via de site besteld waardoor ik de foto dit keer zelf kon positioneren. Jammer genoeg zijn er geen standaard lay-outs beschikbaar waaruit je kan kiezen om dan verschillende foto's in te plakken. Voor mij was dit geen probleem aangezien ik dit zelf kon fotoshoppen, voor anderen is dit echter geen evidentie. Niettegenstaande ben ik zeer tevreden en raad ik dit product ten sterkste aan!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Productgamma aan voordelige prijzeb.

De laatste levering was spijtig genoeg rampzalig. Besteld 24 dec. En geleverd 5 Jan. De tussentijdse mail die ik kreeg omtrent de status van de betaling, bestelling en leveringsdata klopten nooit. Gezien de voorbije leveringen wel ok waren behoud ok de aanbeveling maar hopelijk onderzoeken jullie dit verder om herhaling te voorkomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle bezorging

plaats de goede artikelen bij de foto ik heb nu een telefoonhoesje wat wel past maar toch niet goed is

Pluspunten

Goede service en mooie producten.

Pluspunten

Heldere website en snelle levering. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de foto én de kwaliteit van de telefoonhoes.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Besteld 22.12 ontvangen 8.01 !! Na navraag bleek het niet betaald te zijn niettegenstaande de betaling met paypal werd doorgevoerd bij bestelling op de site! Afwerking hoesje ok. Maar veel te late levering!

Accurate verwerking bij bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt en snel bezorgd .

Pluspunten

Goeie kwaliteit

Pluspunten

Keurig bestelling verwerkt.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.