Pluspunten

Alles was in orde Mooi product

Pluspunten

Zeer correcte en snelle afhandeling van het bestelde.

Pluspunten

prachtige zelf ontworpen telefoon hoesje heel snel ontvangen ,ivm ander toestel andere hoesje was na 1 jaar nog heel mooi en heel ondanks veelvuldig gebruik

ga zo door , B2com prima service

Pluspunten

alles is in orde geen problemen

Pluspunten

snelle levering prijs en kwaliteit uitstekend geen minpunten ondervonden

Pluspunten

Makkelijke duidelijke website. In een paar minuten heb je je hoesje ontworpen. Met het voorbeeld kun je alvast zien hoe je hoesje wordt, je komt dus niet voor verrassingen te staan. Snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte kwaliteit Samsung laders. Heb er 3 besteld en 2 doen het niet en de 3e laad heel langzaam. Zonde vh geld.

Pluspunten

Correcte en zeer snelle levering.

Geen enkele

Pluspunten

Heel tevreden over het telefoonhoesje!

Ik heb geen opmerking enkel dat ik heel tevreden ben !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het hoesje kwam binnen 5 dagen

Ik had een paarse besteld, dat stond ook op de factuur maar ik kreeg een roze hoesje!! Het artikel viel tegen omdat ik het afsluitklepje te klein vond. Ik heb het wel gehouden en betaald

Pluspunten

Ondanks de feestdagen is de bestelling snel uitgevoerd. Ook is het een goede zaak dat hier nog hoesjes verkrijgbaar zijn voor de Samsung S4 Zoom. De verzendkosten zijn schappelijk (2 euro).

geen verbeterpunten.

Pluspunten

goede hoes en snelle levering

Pluspunten

Ik kon eindelijk een hoesje naar mijn zin vinden voor mijn Sony Experia. De prijs is goed verzendkosten oke en ik had het snel in huis. Ik heb de site bij vrienden aanbevolen

Pluspunten

pakje tijdig aangekomen en paste perfect op mijn ipod

Pluspunten

Ik werd snel geïnformeerd dat mijn gevraagd hoesje niet ter beschikking was. Er werd mij een ander hoesje voorgesteld wat ook in mijn smaak viel. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken qua afhandeling en verzending. De ontvangst liet een beetje op zich liet wachten maar dat komt niet door jullie firma zelf, dit is gewoon door de drukte van de feestdagen. Doe gewoon zo voort.

Pluspunten

Goed en proper ontvangen, Stevige verpakking.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Cover past perfect op type tablet.

Veel latere bezorging dan vooropgesteld. Er werd ook laat gereageerd op mail hierover.

specifiekere productspecificatie gewenst

Pluspunten

snelle en goede service

Pluspunten

duidelijke website en snelle levering en goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het plaatje wat ik op het hoesje wou is super goed gelukt! Daarvoor had ik graag 5 sterren willen geven..

De afbeelding die er op zit, was heel makkelijk te beschadigen wat heel jammer was omdat ik er oprecht blij mee was maar na een paar dagen er al niet meer mooi uit zag..

Pluspunten

Duidelijke site, correct op de hoogte gehouden en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Het hoesje heeft wel een heel sterke geur

Pluspunten

snelle levering zoals afspraak.

Geen idee, ik was zeer tevreden, dus geen minpunten

Pluspunten

Al 3 zelf ontworpen telefoon hoesjes besteld, heel keurig gedaan, super snelle levering. Heb al een aantal vrienden en familie leden doorgestuurd.

Gewoon doorgaan , perfect.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.