Pluspunten

Een goed en snelle levering, product is precies geworden zoals ik het had ontworpen. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Blij verrast!

Pluspunten

Kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Ondanks bestelling in weekend toch dinsdag morgen ontvangen.

Voor brievenbus pakketjes wordt door de meeste bedrijven nietsu in rekening gebracht!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Een hele vlotte en correcte verzending

Beter product leveren. Ik heb een telefoonhoesje laten maken, waar ik heel erg blij mee was, totdat hij na een week al kapot ging. Het moet bekend zijn dat die zelfgedrukte hoesjes niet voor echt gebruik zijn, omdat het een soort papier is en dus erg kwetsbaar.

Pluspunten

Goed dat je laat weten dat je het geld hebt ontvangen. Goedkope screenprotector!

Er stond in de mail bij de bevestiging van het ontvangen van het geld, dat ik een mail ging krijgen wanneer het pakketje het bedrijf ging verlaten. Ik heb iets ontvangen hierna, maar het was niet duidelijk of mijn pakketje nu verstuurd was of niet.

Pluspunten

Snelle levering, Goed geleverd product. Geen klachten

Pluspunten

Snelle levertijd goede kwaliteit voelt lekker in de hand

De hoesjes stinken en knoppen zijn moeilijker in te drukken

Pluspunten

Ik ben zeer te vreden over jullie bedrijf als er iets mis loopt dan komt het toch nog goed

Pluspunten

Pluspunten

mijn hoesje is snel bezorgd en het is goed aan gekomen! het hoesje was goed verpakt, niet open of slecht ingepakt. er kon onderweg niks met het hoesje gebeuren. super fijn!

jullie zijn al goed niks meer aan doen!

Pluspunten

Vlugge levering en fantastisch verpakt, chapeau.

Zo niet weten, perfect zo.

Pluspunten

Snelle levering duidelijke site

geen

Pluspunten

goede service, werd zelf gebeld door een medewerker of ik wel het goede had besteld. Zeer goede kwaliteit

Pluspunten

Mooie ontwerptool en grote keuze uit verschillende modellen. Vlotte en snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het werd dan verder goed behandelt en kwam inorde!

Hetgeen ik vroeg was niet voorradig en ik kreeg geen uitleg tot ik zelf contact opnam en hoorde dat het tot 30 dagen kon duren.

Pluspunten

Snelle levering Betrouwbaar Veel keuze in covers voor elke gsm

Pluspunten

-goede communicatie -correcte prijs -snelle levering

Pluspunten

Top bedrijf, vandaag besteld en morgen in huis... Prima...

Nvt.

Pluspunten

Snelle levering van eigen ontwerp hoesje

Wat tips over inktgebruik zou prettig zijn

Pluspunten

goed te vinden - eenvoudig ontwerp - gebruksvriendelijk en snelle levering

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.