Pluspunten

Correct en snel geleverd

Nee

Pluspunten

correcte en snelle levering , betrouwbare firma

soms is de inhoud van de verpakking verwarrend en niet echt duidelijk wat inhoud betreft vooral het artikel dat ik had besteld ik dacht dat er twee inzaten en uiteindelijk zat er maar één in , maar voor de rest ok

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Ik kan niet zeggen of ik dit bedrijf nog zou aanbevelen vooral wat nu gebeurt met After Pay.

Het contact met AfterPay verbeteren.Tot op vandaag 2 aanmaningen ontvangen voor een hoesje die ik niet gekregen heb omdat ik dit telefonisch geanulleerd heb. Het 2de hoesje werd door uw diensten geannuleerd maar niet door After Pay wat echt frusterend is.

Pluspunten

Super snelle levering, netjes verpakt en het hoesje ziet er boven verwachting goed uit. Top kwaliteit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid en kwaliteit.

Foto's kunnen niet bijgeknipt worden in de andrs gdbruiksvriendelijke software.

Pluspunten

Ruime keus, lage prijs, snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering en goed product.

Pluspunten

Goed service en snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering, prima

Pluspunten

Top service!! Prima reactie na mijn telefonisch contact.

Geen,alles naar wens verlopen.

Pluspunten

Handige website Veel keuze Prijs/kwaliteit OK Snelle levering Goed verpakt

Op website stond vermeld dat pakje in brievenbus zou kunnen, er moest niemand thuis zijn. Lukte toch niet, postbode heeft het dus terug mee gepakt en moesten dit afhalen op postkantoor.

Pluspunten

snelle levering, betrouwbaar en niet duur

Pluspunten

bestelling en betaling ging vlot , op zondag besteld en dinsdag al in de brievenbus van een snelle levering gesproken.

geen verbeterpunten nodig allen het hieronder voorgesteld hoesje is niet het hoesje dat ik besteld heb , wel een bookcase voor een Sony Xperia E5

Pluspunten

Erg snel en correct geleverd

Pluspunten

Goed afgeleverd in een mooi doosje. Snelle levering. Ziet er goed uit. Scherpe fotoafdruk.

Pluspunten

alles perfect

Pluspunten

Alles ok en in orde

Pluspunten

Snelle service, mooie prijzen en mogelijkheid tot afhalen. Wat wil je nog meer...

Pluspunten

alles liep perfect goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles oke tijdig geleverd... zoals afgsproken prima dus !

Pluspunten

Snel geleverd, snelle reactie op een klein probleem. Er was een technisch foutje m.b.t. lettertype en plaats op het hoesje. Dat wordt perfect opgelost. Goede kwaliteit van het hoesje. Print ook helder en mooi. Ik ga hier vaker bestellen!

Pluspunten

Zeer snelle levering Product is precies zoals ik het gemaakt had

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.