Pluspunten

hele snelle levering en een mooi resultaat, goede kwaliteit, want mijn vorige hoesje mankeert nog niets aan. Heel blij mee!

geen

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke en makkelijke site. Goede info. Mooie hoesjes die heel netjes zijn afgewerkt. Snelle levering en lage verzendkosten

Prijzen van hoesjes zijn wel een beetje hoog

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Vlug en correct

Pluspunten

Snelle levering goeie service

De kortingsbon goed idee alleen ik gebruik maar 1 hoesje per jaar en dan is hij al verlopen jammer

Pluspunten

Pluspunten

Goede kwaliteit product Snelle levering Makkelijke ontwerpinterface Soepel traject van bestelling tot levering

Pluspunten

Fijne website met een erg overzichtelijk programma waarmee je makkelijk je hoesje kan personaliseren. Ontelbare mogelijkheden. Snelle levering ook! Het hoesje is erg mooi bedrukt en ontzettend stevig. Heb er al veel complimentjes over gekregen!

Pluspunten

Zeer tevreden Snelle levering Vragen worden goed tijdelijk en snel beantwoordt via mail. Ik ben dik tevreden goede kwaliteit hoesje

Pluspunten

handige website . Goede prijs /kwaliteit . Snelle service

Pluspunten

Zeer snelle levering. Mooie producten.

Pluspunten

Snel, mooi, leuke prijs.

Pluspunten

Blijft mooi Mooie kwaliteit Voldoende ruimte voor pasjes

Duidelijker aangeven wanneer de foto iets naar boven/onder moet. Het leek bij mij of de foto de gehele voorkant bedrukte maar er zit een randje aan de bovenkant.

Pluspunten

Goede kwaliteit van het product en een snelle en correcte levering.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.