Pluspunten

duidelijke instructie en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering binnen 24 uur. Hoesje voldoet aan de verwachting. Ziet er prima uit.

Pluspunten

Duidelijke website .Snelle levering, veel betaalmogelijkheden , foto perfect afgedrukt op fotohoesje

Pluspunten

snel en netjes afgehandeld

zou het niet weten

Pluspunten

Snelle levering bij " zelf hoesje maken "

Kleur foto is wat flets

Pluspunten

ben zeer tevreden

Pluspunten

Goede website met veel keus om je eigen hoesje te maken.... snelle levering... erg tevreden over resultaat... tweede keer dat ik er gebruik van maak.... fijn nu een flexibele zachte huls waar je telefoon in past. Prijs kwaliteit prima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goed mijn bestelling was na 4 dagen geleverd door post nl. En in zeer goeie staat en een mooie kwaliteit en voor bijna geen geld. Supper

Geen opmerkingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Staat open voor kritiek

Pluspunten

Goede artikelen Retourzending zonder problemen. Bestelling na 2 dagen in huis.

Volgende dag geleverd is in beide gevallen niet gelukt.

Pluspunten

Snelle service Vlotte afhandeling Stevige kwaliteit Afgewerkt product is perfect zoals je het ontworpen hebt

Om toch 1 te moeten zeggen - bij afterparty zou moeten staan "niet in Belgié" want in de mail die ik daarna kreeg was niet duidelijk of de bestelling gemaakt werd of niet en ik heb 2 keer moeten bellen eer ik wist dat ik eerst het bedrag moest storten en dat afterparty voor ons niet ging. Ik vind direct betalen geen probleem maar het was mij niet direct duidelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, maar ontevreden over het resultaat

Veel beter aangeven bij het maken waar de gaten zitten en het draaien van de foto is 1 doffe ellende.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit van het telefoon hoesje en betaalbaar!

Geen verbeterpuunten

Pluspunten

Dat wanneer er een probleem is met de bestelling dit op een adequate snelle manier wordt opgelost. Topbedrijf!

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vele mogelijkheden qua soort hoesje snelle levering (die gewoon door brievenbus kan:) goede instructies en voorbeelden

materiaalsoorten niet superduidelijk aangegeven bij het zelf ontwerpen hoesje stinkt een beetje

Pluspunten

Snelle levering, mooie fotoverwerking

Pluspunten

Snelle levering Veel keuze

Duidelijkere productomschrijving

Pluspunten

Zonder problemen binnen de tijd geleverd.

Pluspunten

Snelle levering, achteraf betalen, goede kwaliteit van het product tegen een lage prijs. Communicatie verliep uitstekend.

Tot nu toe geen.

Pluspunten

Ontzettend goede service , zonder problemen terug sturen. Een eigen ontwerp gemaakt op een telefoonhoesje en de volgende dag lag het pakketje al in de brievenbus. Ontzettend duidelijke foto's en goede kwaliteit. Top!!

Pluspunten

Makkelijk te maken. Mooie uitvoering. Snelle levering.

(nog) geen

Pluspunten

Snelle service. Duidelijke instructies.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.