Pluspunten

Leuk dat er in jullie assortiment de mogelijkheid is om zelf een hoesje te ontwerpen. Tool hiervoor was makkelijk te gebruiken en het resultaat is perfect en ook nog eens snel geleverd.

Pluspunten

het telefoon hoesje ziet er heel leuk uit mooi en duidelijke foto,s

Pluspunten

Vlotte levering Goeie kwaliteit

In de ontvangen mails staan er kleine spellingsfoutjes.

Pluspunten

Er wordt duidelijk verteld op de pagina wat het product inhoud. Er wordt op tijd volgens planning bezorgd, geen gedoe. Een fijne ervaring.

Pluspunten

Snelle en vlotte afhandeling Aanrader!

Pluspunten

Het geleverde telefoon hoesje is goed en voldoet aan de verwachtingen dus prima.

geen

Pluspunten

Makkelijke website, veel keuze, snelle bezorging en afhandeling.

Pluspunten

Makkelijk progamma om zelf fotohoesje te maken. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Pluspunten

snel geen geouwehoer kiezen betalen leveren zoals het hoort

niets

Pluspunten

Heel tevreden.. Dank u prima levering kwaliteit.

Alles is tip top in orde.

Pluspunten

Vlotte levering aantrekkelijke prijzen en een leUK aanbod.

Pluspunten

Snelle service Goede kwaliteit

De afbeelding werd niet perfect (lees: op één à twee millimeter verkeerd) uitgesneden.

Pluspunten

Super mooi en de foto's zijn erg duidelijk. Erg blij met mijn gsm hoesje zeker een aanrader dit via jullie te bestellen.

Pluspunten

Snel geleverd zonder problemen.

Pluspunten

heel snel en goed behandeld

Pluspunten

Klant vriendelijk

Heb ik geen.

Pluspunten

Zeer snel geleverd, Duidelijke product informatie!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, maar hoesje past niet goed om de mobiel

Hoesje besteld, maar past niet goed. Kan geen foto's ermee maken al het hoesje er omheen zit. Heel vervelend. Ik moest het hoesje maar weer terugsturen dan konden ze er naar kijken. Maar dan gaat er weken over heen dat je zonder hoes zit. Ik dacht mooie snelle ,levering. Maar je kan toch beter in een winkel kopen dan dit.

Pluspunten

Snelle levering en conform specificatie.

Pluspunten

Snelle afhandeling hoesje zeer mooi geprint

Pluspunten

Supersnelle levering en een perfect passend hoesje.

Pluspunten

Super snelle levering!! Goede kwaliteit!! Direct telefonisch bereikbaat en vriendelijk geholpen

GEEN negatieve ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Het telefoonhoesje is mooi en vakkundig gemaakt. De snelle service is ook ideaal.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.