Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Pluspunten

Super mooie kwaliteit beter dan verwacht en zeker de moeite waard om hier voor de hele familie in het vervolg een hoesje te kopen ipv bijv. op de markt

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede levering

Product was niet zoals op website beschreven, en was een VRESELIJKE vingerafdruk magneet

Pluspunten

Super snelle levering! Kwaliteit product is goed.

Niet

Pluspunten

Voor dit toestel kon ik alleen op hier een hoesje bestellen, anderen hadden dit niet. Vandaag besteld en de volgende dag geleverd. Goede prijs.

Pluspunten

Snelle levertermijn!

Pluspunten

Snelle bezorging

Ik hoop dat ik langere termijn retourzending krijg want ik ontvang mijn nieuwe telefoon pas later helaas dus kan het hoesje nog niet testen

Pluspunten

Makkelijke site, snelle levering, goede service!

Pluspunten

elke keer opnieuw topkwaliteit en prachtige foto op het hoesje

deze keer iets langer moeten wachten, aangezien het een hoesje was van een niet recente gsm

Pluspunten

Levering was prima verlopen! Tevreden van de producten.

In de e-mail stond dat het in de brievenbus paste, maar dat was niet het geval.

Pluspunten

Erg snel en professioneel goede kwaliteit en prijs zeer tevreden top ga zo door

Pluspunten

alles functioneert als beloofd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Hoesje is snel binnen!

Foto is niet heel scherp (eigen ontwerp) en helaas merk ik dat de randen snel breken.

Pluspunten

Snelle levering! Super kwaliteit!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

sneller reageren op terug sturen van artikel

Pluspunten

snelle levering goed matriaal

Pluspunten

Prima service met snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het werd snel geleverd en ik kon precies zien waar mijn pakketje was, super handig!

Pluspunten

zeer mooie afwerking van het bestelde en ontworpen hoesje

pas betaling afhalen na levering.

Pluspunten

Na eerste aankoop lijkt het een prima bedrijf. Snelle levering zoals je van een goeie webwinkel tegenwoordig verwacht.

Pluspunten

Woensdagnamiddag hoesje ontworpen en besteld, reeds de dag erop in de bus! Heel tevreden over de service!

Misschien een extra bestandje bijzetten dat men een hoesje in een eigen programma kan ontwerpen en dan uploaden. Nu was het een beetje zoeken in photoshop met een printscreen van de site om alles mooi te doen passen, maar is me toch gelukt :-)

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.