Pluspunten

Super!!! Snelle levering en een top kwaliteit gsm hoesje.

Pluspunten

Snelle levering Makkelijk hoesje te maken

Optie voor het downloaden van dezelfde foto voor een hoesje makkelijker maken

Pluspunten

vanuit België besteld, de dag erna thuis al ontvangen! top service en goed verpakt!!! Doe zo voort

Pluspunten

Zeer snelle levering !! Vrijdag middag besteld en maandag morgend in de bus ! Top ! Het hoesje ziet er prachtig uit en geheel naar wens ;-)

Pluspunten

Snelle, vlotte service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel in huis

Screenprotector voor mijn mate 9 paste niet, onvriendelijk personeel als je iets terug wilt sturen. Geen mail ontvangen voor retourneren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De geleverde accu paste niet in mijn IPhone 5s en hiervoor gebeld en ze konden geen andere leveren . Dus heb ik de Accu terug gestuurd . Maar verder hebben ze leuke gatches om aan te bevelen .

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Een beetje hulp bij het realiseren van een hoesje

Pluspunten

Snelle en vlotte levering zelfs op zaterdag

Pluspunten

Snelle levering, correcte afhandeling. Klant gericht en super service

Pluspunten

Dit was de eerste keer dat ik iets bij B2C Telecom besteld heb, en alles, informatie en afleveren, is naar volle tevredenheid bevallen. Mvg. Pieter

Verbeterpunten zou ik zo niet kunnen bedenken.

Pluspunten

B2C Telecom heeft een heel groot aanbod aan gsm-hoesjes. Prijs/kwaliteit = TOP !

Pluspunten

alles heel vlot verlopen,zal zeker in de toekomst nog bestellen ;)

Pluspunten

Makkelijk iets te bestellen en snel geleverd

Pluspunten

goed resultaat, makkelijke site en snelle levering

als je een type nummer van je telefoon zoekt op jullie zoekfunctie krijg je nooit het hoesje die je zelf kunt maken dit vind ik lastig.je ziet alleen de kant en klare voor jou toestel dan.

Pluspunten

prachtig!! ik ben blij dat ik mijn ontwerp ontvangen heb zoals ik het verwacht heb.

Pluspunten

Vlotte bestelling en vlotte levering.

Pluspunten

Levering al de dag na bestelling.

opslaan van gekozen print kreeg ik niet goed voor elkaar. Kan aan mijn onhandigheid liggen.

Pluspunten

Nooit gedacht nog een praktisch gsm hoesje te kunnen vinden voor een 5 jaar oude Samsung die bovendien kon voorzien worden van een eigen laout met eigen tekst! Super om dat aan mijn 14jarige dochter kado te doen die zot is van panda's. Ze was zo blij en wij ook natuurlijk dat we voor een origineel en persoonlijk kado konden zorgen.

Een track en tracé zou interssant zijn, vooral als je iets verwacht voor een speciale dag zoals bijvoorbeeld een verjaardag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel levertermijn, makkelijke en handige website

De logo's stonden wat schuin geprint op de telefoonhoes. Ik kreeg wel de melding dat de resolutie niet optimaal was, maar er stond niet bij van welk logo (voor of achterkant?). Het was handig geweest om het te weten om dit goed te kunnen aanpassen.

Pluspunten

zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Pluspunten

eerlijke prijs, goede kwaliteit en vlugge levering, top!!!

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.