Pluspunten

Pluspunten

Gunstige prijs snelle levering

Geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Snelle levering -kwalitatieve producten -Goeie prijs

Pluspunten

correcte snelle levering

Pluspunten

hoesje ziet er precies zo uit als het ontwerp wat ik ingestuurd had. de kleuren zijn precies zo en erg scherp. super mooi! heel erg tevreden. Er zit zelfs heel lichtjes een beetje reliëf in, wat de foto nog mooier uit doet komen. Zeker heel erg aan te raden als je zelf een ontwerp wil maken!! Daarnaast ook super snelle levering! na 1 dag mn hoesje al in huis.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, goed assortiment, netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle service . En mooi gedaan ook

Pluspunten

Snelle service, mooie print/druk kwaliteit (ik kan het weten als offsetdrukker), kwaliteit van de de hoesjes zelf is ook uitstekend. Hoesjes hebben voldoende ruimte voor pasjes en papiergeld. Met wat knutselwerk sluit de foto op het magnetische foto goed aan op de foto aan de voorkant. Gewoon dik tevreden, van mij een dikke 9 (voor een 10 zie verbeterpunten.

Het zou mooi zijn wanneer je de keuze hebt om de afbeelding aan de voorkant automatisch op de juiste plaats te zetten op het magnetische flapje. Tevens vindt ik het jammer dat het aantal foto's en/of items zoals bijvoorbeeld tekst gelimiteerd is tot maximaal 9 foto's/items. Dus een uitgebreide foto collage gaat niet. Als dit aangepast zou kunnen worden zou een dikke 10 zijn

Pluspunten

Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden. Mooi telefoon hoesje.

Geen, ik ben erg tevreden.

Pluspunten

snelle levering. prima service

Pluspunten

alles netjes geregeld zoals was afgesproken

Pluspunten

Snelle levering bestellingen worden in de aflevering geleverd

Pluspunten

Correcte levering, product voldoet perfect.

geen

Pluspunten

Dit bedrijf voldoet aan onze verwachtingen.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle service en een goed product geleverd. Ik ben erg blij met mijn persoonlijke hoesje.

Pluspunten

Snel thuis gekregen en klare foto's op het hoesje klasse

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Mooi hoesje.

Hoesje sluit niet helemaal goed aan mijn telefoon. Foto kwam ook wat donkerder uit op het hoesje dan dat ik op mijn scherm zag.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

X cover 4 hoesje besteld S 7 hoesje gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie ontwerpen, snelle levertijd

Pluspunten

Binnen 3 dagen een super mooi hoesje voor mijn telefoon binnen gekregen. Aangezien ik niet zo handig ben is het heel eenvoudig om iets moois te maken. De kwaliteit van de foto's op het hoesje is echt goed. En het hoesje zelf is erg degelijk Kortom helemaal tevreden!!!!!!

Pluspunten

Leuke hoesjes

Weet ik niet

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.