Pluspunten

Snel telefonische kontact. Snelle levering.

Zijn er niet

Pluspunten

Luisterend oor

De juiste VERPAKKING gebruiken

Pluspunten

snelle levering ,goede verpakking.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verbinding met telefoniste

betere verdeling op de website voor elk specifiek mobiel. Ik had een hoesje gekocht, maar deze paste niet, maar stond wel op de pagina voor mijn mobiel. Het bleek een letter verschil.

Pluspunten

* snelle levering * provisioneel site * snelle en correcte afhandeling bij vragen en reclamatie

Pluspunten

echt heel goede en snelle service

Pluspunten

Supersnelle levering. Product voldoet aan verwachting

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke website

nvt

Pluspunten

De site is erg overzichtelijk, prijzen zijn goed en er is een groot assortiment, mooie en duidelijk foto's en eenvoudig afrekenen; Snelle levering en een prima product

Meer aanbiedingen voor import Chinese telefoons bijv. Xiaomi

Pluspunten

snelle levering en groot assortiment

op dit moment niet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Hoesje en bescjerming pasten niet op het aangegeven model telefoon.

Pluspunten

Zeer mooi resultaat , ben er zeer tevreden over !! Volledig zoals ik het gevraagd/verwacht had ;-)

Pluspunten

snel en gemakkelijk, duidelijk en goed verpakt. Zeer tevreden over de levering.Top.

Geen.

Pluspunten

goed product en optijd geleverd

Pluspunten

Echt super! De service is super snel, de kwaliteit is goed en ik krijg telkens complimentjes over mijn mooie telefoonhoesje!

Pluspunten

Duidelijke site en uitleg over hoe het product te bestellen of zelf te maken.

Pluspunten

super snelle levering

nvt

Pluspunten

Duidelijke site en goede instructie om een hoesje te ontwerpen. Heel prettig is om het eindresultaat te kunnen beoordelen.

Pluspunten

Snelle levering. Overzichtelijk Makkelijk in gebruik en word goed op de hoogte gehouden

Nvt

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site, super snelle levering en fanatstisch resultaat. Al 3 x een gepersonaliseerd telefoonhoesje besteld en nog steeds zijn ze mooi! En gaan ook niet snel stuk.

Misschien meer sjablonen of opties voor het mooi maken van je hoesje. Ik red me wel met foto's maar een sjabloon waar je fotos in zou kunnen stoppen zou ook leuk zijn.

Pluspunten

Goefe service

Foto's realistiser. Kleuren op website veel feller dan in echt.

Pluspunten

Goede service erg duidelijk aangeven.

geen

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.