Pluspunten

Uitstekende kwaliteit en snelle levering en service!!

Pluspunten

Handige website aardige mensen bij de helpdesk snelle levering niet duur

geen

Pluspunten

Goed telefonisch te bereiken. Prettig contact. Snelle levering. In één woord: SUPER

Pluspunten

toffe website, snelle reactie en levering

Pluspunten

Na twee dagen had ik het zelf ontworpen gsm hoesje al in de bus. Dat heb ik nog in geen één ander firma meegemaakt!

Pluspunten

snelle levering en goed verpakt

duidelijkere foto plaatsen

Pluspunten

Snel ,goede service en duidelijke site.

Pluspunten

Goede helpservice als je een probleem of een vraag hebt. Zeer vriendelijk personeel

Niet te voorbarige mails sturen. Bv Ik kreeg een dag na mijn bestelling de melding dat ik nog niet betaald had. Een uur daarna kreeg ik mail dat de betaling in orde was.

Pluspunten

Snelle zorgvuldige levering !

Pluspunten

Super snelle service met een top kwaliteit van producten!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mijn hoesje is mooi

Levertermijn accepteren Betalingen nakijken

Pluspunten

hallo, ik heb geen positieve punten.

hallo, hier kun je wel wat vaker wat bestellen, ik heb het een keer gedaan, maar het is mij goed bevallen, je krijgt het netjes thuis gestuurd, ik zou het anderen ook aan raden, zij kunnen van mij , nog meer dan vijf sterren krijgen,ik ben er blij mee., dank je wel mensen.

Pluspunten

Hoesje komt overeen met de foto's van de site en verder is de site betrouwbaar

Bezorging was helaas niet zo snel als beloofd

Pluspunten

Snelle levering. Actief geinformeerd over je bestelling. Zelfgemaakt hoesje zag er precies zo uit als verwacht.

Pluspunten

Makkelijke site om zelf een hoesje voor je mobiel te maken. Pluspunt dat je je creatie in 3D kunt zien en eventueel nog kan verbeteren. Mooie print op hoesje, stevig hoesje en snelle levering.

Pluspunten

goede service. helaas paste het hoesje niet .

Pluspunten

Super gemaakt en snel geleverd

Pluspunten

Alles is heel netjes verzorgd en binnen twee dagen mijn telefoonhoesje in huis, geheel mooi afgewerkt. Mijn vrienden willen nu het ook proberen dus of ik maak het voor hen of ze doen het zelf. Helemaal super. Ik heb er twee gemaakt voor PRIVE gebruik.

Soms kan je het voorbeeld niet zien via de link dus moet je een andere browser instellen.

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit

Ga zo door

Pluspunten

Snel levering en goeie service

Pluspunten

Hele snelle levering, hoesje ziet er goed uit!

N.v.t.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.