Pluspunten

snelle levering, mooi product

in de configurator moet je handmatig het lipje van het hoesje voorzien van hetzelfde plaatje als je op de voorkant doet. Het zou makkelijker zijn als dat vanzelf gaat.

Pluspunten

Snelle service en betrouwbaar !

Wel zou ik graag willen dat je de foto wat kan bijsnijden en knippen en wat meer clip art plaatjes die je toe kan voegen

Pluspunten

's avonds om ongeveer half 6 hoesje (met eigen foto) besteld en de volgende ochtend al in huis. Super service!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vriendeljkheid en stiptheid

Pluspunten

ik ben zeer !! tevreden over de bedrukte hoes om mijn nieuwe smartphone in te huisvesten (model dat opent als een boek in leder). Zelf in volle vrijheid een eigen ontwerp bedacht, en voor- en keerzijde zijn héél mooi bedrukt. Dat het in twee dagen thuis werd geleverd voor een prijsje van 24,95 was de kers op de taart. Dus wie creatief is, laat u maar eens goed gaan.. voor deze prijs moet u het niet laten. marnix de vos, st kruis winkel / gent

geen, alles picco bello in orde, ik beveel jullie ook aan id vriendenkring

Pluspunten

Product is snel en netjes geleverd. Was ook precies wat de productinfo op de site aangaf en dus geschikt voor mijn Galaxy tab

Pluspunten

scherpe prijzen geleverde producten waren correct

levering kan nog iets sneller

Pluspunten

Veel keuze ,snelle levering, scherpe prijzen

Problemen met de betalingspagina

Pluspunten

vriendelijk en snel

geen

Pluspunten

Snelle goede service, duidelijke website.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, ruime keus

Gratis verzending

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet.

Belabberde service. 13 mei 2017 product retour aangenomen bij B2C center. Vervolgens 16 mei gebeld waar mijn aanmelding blijft, antwoord hierop. Wij nemen maar twee maal per week onze producten retour aan. Inmiddels 17 mei en nog geen retour aanmelding. En dat heft dan en thuiswinkelwaarborg aansluiting. Waardeloze service, zelfs bij telefonisch contact! AFRADER!

Pluspunten

Prima site

De tool kan iets uitgebreider/ gebruiksvriendelijker

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijk retourneren naar een antwoordnummer. Super service!

Pluspunten

Ik he een eigen ontwerp gemaakt voor het hoesje van mijn mobiel (Sony Xperia Z5 premium. Ik moet zeggen dat ik rondom tevreden. De app is gebruikersvriendelijk. Ik werd bij de eerste poging gewaarschuwd dat de kwaliteit van mijn foto te laag was om een goede resultaat te bereiken. Ik deed dus een tweede foto. Het resultaat is uitstekkend, de kleuren zijn als gewild en het ziet gewoon goed uit. Het hoesje zelf blijkt stevig te zijn. En ik kreeg mijn hoesje binnen een paar dagen ! Geweldig. Wat wil je meer? Als ik zo'n hoesje weer wil bestellen, zeker via deze website. Alleen jammer dat er geen zelf ontwerp voor ipad zijn. Misschien komt het nog?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Probleem onmiddellijk telefonisch opgelost. Goede tool voor de opmaak

Snelheid van levering. Donderdag voor 12u besteld. Levering pas dinsdag na de middag. Geen tracksysteem.

Pluspunten

Enorme keuzes van producten en snelle levering .

Momenteel niks in gedachten

Pluspunten

communicatie

Link van een zelfgemaakt concept werkt soms moeilijk ttz je moet reeds ingelogd zijn op de site.

Pluspunten

Snelle levering en hoesje is in het echt net zo mooi als op de foto.

zou het niet weten

Pluspunten

Het is een heel mooi (kwalitatief goed) hoesje met een hele persoonlijke foto

Nvt

Pluspunten

snelle service, goede kwaliteit

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.