Pluspunten

Tweede cover al besteld. Snel geleverd. Zoals op de site weergegeven is het in realiteit. Niet te duur

Gebruik maken van collage bij persoonlijke covers

Pluspunten

Na bestelling geplaatst te hebben kreeg ik direct antwoord en werd de bestelling reeds de volgende dag geleverd , zeer goed verpakt . Zeker een aanrader . Bedankt . Grt Marc

????????

Pluspunten

Overzichtelijke site en snelle service!

Pluspunten

Snelle levering, goed product tegen scherpe prijs.

Pluspunten

Snelle levering, geen probleem met de betaling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle service

De cijfers van de kleuren kan je niet intypen om de juiste kleur te krijgen. Hij verspringt dan steeds op een ander nummer.

Pluspunten

Perfect, snelle levering, en prima kwaliteit geleverd.

Pluspunten

uitstekende service, nadat ik iets verkeerd had besteld werd er direct een andere opgestuurd. Goed bedrijf vriendelijk geholpen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slechte behandeling van een klacht, ik zal iedereen adviseren om niets bij deze site te bestellen. Bij problemen voor al niet zoeken naar een oplossing, nee het is de schuld van de klant.

Behandel een klacht als een advies. Zodat je bedrijf beter wordt.

Pluspunten

zeer snelle levering , het telefoonhoesje doet volledig aan de verwachting , makkelijk om zelf een persoonlijk hoesje te maken

Pluspunten

duidelijke afspraken snelle levering geweldig product

ga zo door! !

Pluspunten

super snelle levering .Waar voor je geld

Pluspunten

Mooi product snelle levering

Pluspunten

Snelle bezorging Mooie kwaliteit van zelfgekozen foto Gemakkelijk zelf te ontwerpen op de site

Pluspunten

Ben zeer tevreden. Besteld en kreeg na 10 a 15 min al een email dat hij klaar was en verstuurt werd, de volgende dag had ik hem al in mijn bezit. Kan nu gaan genieten van mijn eigen ontworpen telefoonhoesje.

De prijs, als het iets goedkoper zou zijn. Dan zou ik nog meer gaan bestellen. Om iemand een cadeau te gaan geven!!!

Pluspunten

Snel geleverd en het eigen ontwerp was nog leuker dan verwacht! Mijn zoon is supeeblij met zijn eigen telefoon met zelf ontworpen hoesje!

Pluspunten

correct

misschien vlugger leveren

Pluspunten

wat een eerlijk bedrijf!!!! Als je iets in de winkel niet kunt vinden ga dan naar b2c telecom daar weten ze het wel. ook voor de betalingen krijg je goed advies en ook dat is goed geregeld. ben erg tevreden met mijn aanwinst groetjes herma van der ent - Breskens

Pluspunten

Mooie afwerking en vlotte levering

Pluspunten

Producten worden snel geleverd, en zien er goed uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle goed levering.Er wordt meegedacht

zorgen dat de kortingscodes ook echt werken.Omdat dit niet werkte heb ik de korting niet gekregen.slordig

Pluspunten

Snelle levering Geen verzendingskosten

Track and Trace?

Pluspunten

Goede en snelle servis

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.