Pluspunten

Goede service als er iets kapot is volgende dag al een nieuwe top

Heb ik niet ben tevrede

Pluspunten

Doen wat er beloofd is

Geen prima zo!

Pluspunten

Ik heb dit product gekocht dat als het zou vallen dat mij echt scherm niet kapot gaat maar ondertussen is mijn gsm al een paar keer gevallen en de screenprotector is nog altijd niet kapot heel goed

Mischien een iets betere handleiding

Pluspunten

Snelle levering. Mooi hoesje :-)

De foto is niet 100% hoe je het op de preview ziet. Beetje scheef gedrukt. Maar omdat de foto net even groot was als het hoesje, had ik er een kleurtje onder gezet waardoor nu de achtergrondkleur een randje vormt en dus niet zo opvalt dat de foto er wat scheef op staat. Ben er toch wel heel blij mee.

Pluspunten

Vond op het product wat ik wilde bestellen 2 verschillende prijzen. Na een telefoontje werd dat direct aangepast. Bedrijf is goed telefonisch te bereiken. Vriendelijk geholpen. Producten die ik besteld heb waren prima en zijn zeer snel geleverd.

Een prijs foutje op de site is natuurlijk slordig. Ook de mededeling 'geen verzendkosten' op het eerste blad, terwijl die bij de afrekening wel aangegeven blijken. Dat gaf niet, want ik moest nog meer bestellen waardoor de verzendkosten weer vervielen, maar toch.

Pluspunten

Na een aantal niet te openen linken heb ik toch respons gekregen iedere keer op mijn mail. Om 16.10 uur dan toch eindelijk mijn derde ontwerp besteld en de dag erna lag mijn hoesje al in de bus. En het is PRACHTIG. Ik ben er heel blij mee en mijn vrienden willen het nu ook proberen. Bedankt jullie allemaal voor de correcte afhandeling.

Na het inloggen op de persoonlijke pagina een knop voor als je het ontwerp nog niet helemaal af hebt en als je later mee door wilt gaan om het af te werken. Ook zorgen dat de link goed werkt want ik heb 5 browsers moeten gebruiken voordat ik de juiste link binnen kreeg en die dan ook werkte.

Pluspunten

Heel erg tevreden over het bedrijf.mooi product. Snel bezorgd.en dus zelf de zelfde dag betaald voor wat hoort wat

Eerste keer iets besteld. Dus zou het niet weten.

Pluspunten

Alles (bijna alles)

Hoesje misschien iets te hard

Pluspunten

Voor het nieuwste model hoesjes te ontwerpen, goede kwaliteit, snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het resultaat is erg mooi. Ze doen er alles aan je tevreden te stellen. Dank jullie wel voor de goeie service.

Pluspunten

Samsung Galaxy hoesje is nog mooier en degelijker dan ik verwachtte!!

Wel 5de dag pas geleverd!

Pluspunten

VEEL KEUZE EN GOEDE AFHANDELING VAN LEVERING BEDANKT ZULLEN IN TOEKOMST ZEKER NOG BESTELLEN BIJ U GROETJES JAN

Pluspunten

Erg snelle afhandeling

Nvt

Pluspunten

Fantastish

Er is geen verbeterpunten voor dit bedrijf gewoon harstikker goed

Pluspunten

Super product afgeleverd!

Als er staat dat je voor vier uur besteld, je de volgende dag geleverd krijgt, dat ook moet doen. Ik heb drie dagen gewacht... mss die regel aanpassen als je die niet altijd na kan komen. Voor de rest alles prima!

Pluspunten

Snel en accuraat precies zoals je het verwacht.

Pluspunten

Correcte afhandeling van bestelling en op eerste zicht kwalitatief product.

Pluspunten

Veel mogelijkheden om te ontwerpen. Diverse afbeeldingen toevoegen mogelijk, dit kan bij vele anderen niet. Snelle levering, goede kwaliteit, mooie druk.

Wat ik miste in de ontwerpeditor waren bijv. lijntjes/vakjes die me helpen om diverse afbeeldingen op precies gelijke hoogte te plaatsen. Nu heb ik het op het oog gedaan.

Pluspunten

Zeer snelle verzending en goed verpakt.

Pluspunten

zeer snelle levering

Pluspunten

Makkelijk zelf te ontwerpen telefoonhoesjes. Snelle levering Goed product

Pluspunten

vandaag de hoes voor asus tablet ontvangen, is van zeer goede kwaliteit en past perfect, deze firma dan ook ik aanbevelen aan iedereen. dank

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.