Pluspunten

Snelle levering en een prima afdruk van het ontwerp.

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

flexibel: mogelijkheden om op alternatieve wijzen te betalen (giftcard)

Test de producten zelf voordat er klakkeloos een specificatielijst wordt gekopieerd en geplakt. Dit product is niet compatible voor grotere smartphones en zeker niet als ze voorzien zijn van een hoesje.

Pluspunten

Prachtig geprint hoesje, haarscherpe foto.

Pluspunten

Prachtige mogelijkheden, onze kinderen hebben zelf hun hoesje ontworpen (10 en 12 jr).

Pluspunten

Blijkbaar wordt elk hoesje apart gedrukt en was de machine kapot. Hierover is meteen keurig gecommuniceerd en werd ook al een tweed (achteraf correct) leverdatum gegeven. Erg goede service.

Ik zou ze niet kunnen bedenken.

Pluspunten

keimooi hoesje!!!!!veel positieve reacties gekregen!!!!ben er keifier op!!!!!!!!

Pluspunten

Snelle levering, verpakking is heel goed.

Beloofde 10% toepassen aan de eind afrekening. Is niet gebeurd bij mijn bestelling. Is wel beloofd het bedrag te storten op onze rekening.

Pluspunten

Perfect!

Alles top

Pluspunten

Door stroomstoring zou het langer duren voordat het product geleverd kon worden en dat werd ook netjes per mail ons op de hoogte gebracht . Ook kon je er voor kiezen om nig te annuleren als het te lang duurde . Maat al met al een snelle levering en mijn dochter was super blij met haar telefoonhoes met haar pony erop

Pluspunten

Producten van zeer goede kwaliteit! Dank u.

Pluspunten

Zeer mooi gemaakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

super geregeld

Pluspunten

Alles goed als er storing is laten ze je het op tijd weten

Pluspunten

ik ben zeer tevreden over mijn produkt

Pluspunten

Ik heb een telefoonhoesje besteld met eigen ontwerp, maar de firma had blijkbaar problemen met de printers zodoende dat ze die niet konden drukken, en daarbij vertraging met leveren opliepen. Heb daar zeker alle begrip voor, kan altijd iets gebeuren, maar wat helemaal TOP is is dat ze dan ook de klanten daar via mail volledig op de hoogte van houden en je ook de keuze laten om van je bestelling af te zien, wat ik daardoor zeker niet heb gedaan. Levering liep dan ook maar 2 dagen vertraging op! Is de eerste maal dat ik zo op de hoogte werd gehouden over een bestelling bij een i-net bedrijf daarvoor kan ik dit bedrijf enkel maar sterk aanbevelen. Bedankt voor deze klanten-service

Pluspunten

ik heb een telefoonhoesje gemaakt met eigen ontwerp. Het programma daarvoor werkt super goed en ze hebben alle merken telefoons.. (dus ga binnenkort voor mijn moeder ook eentje maken :-).. Daarbij kun je het flapje ook met je eigen foto bedrukken waardoor je een grappig effect krijgt.. De klantenservice is super snel met antwoorden en meedenkend.. echt fantastisch!!

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Ik heb het artikel snel ontvangen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Positief was de communicatie vooraf dat het geleverde in de brievenbus zou passen.

Geen reactie gekregen op mail dat de screenprotector niet past.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle levering van kwaliteitsproduct. Hoge kwaliteit van de aangeleverde opdruk.

Pluspunten

Al 3x gsm zakje besteld en supercontent mee en nog een pluspunt de dag na je het besteld hebt zit het al in de brievenbus ook superkwaliteit van de foto's

Mss iets soepeldere zakjes

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.