Pluspunten

zeer snelle levering en alles was naar wens

Pluspunten

Gemakkelijk te overzien wat je gedaan hebt bij je bestelling , en volgens afspraak keurig thuis geleverd!

Pluspunten

Snelle levering en goede berichtgeving.

Pluspunten

zeer snelle afhandeling

Pluspunten

Besteld Foto Hoesje was snel binnen. En ziet er super netjes en goed uit. Ook is het hoesje degelijk, wel is het krasgevoelig het enigste minpunt.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, van een Screen Protector Samsung Galaxy S 4. en de snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en goede contact via mail.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

zeer snelle levering

hoesje stinkt enorm, zelfs na een week nog steeds...

Pluspunten

correcte snelle levering volgens plan. Goede kwaliteit hoesjes

Pluspunten

Snel antwoord via mail, zeer goede kwaliteit

Telefonisch zeeeer lang wachten

Pluspunten

Hele goeie service.

Pluspunten

Eenvoudig zelf een telefoonhoesje ontwerpen. Erg mooi eindresultaat. Razendsnel geleverd. Niet te duur.

Tekst roteren is wat lastig bij het zelf maken van een hoesje. Kleur aan binnenkant kun je niet zelf kiezen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling , en correcte uitvoering niks op aan te merken

Pluspunten

Kleurechtheid valt tegen.. ik had oranje besteld.. (en er werd een gele geleverd..)

Pluspunten

een dag later dan verwacht, maar verder perfect n orde.

Pluspunten

Zeer snelle levering voor prima prijs. Goed en netjes verpakt

Ga zo door

Pluspunten

Mooie website, erg goede "hoesje ontwerpen" editor met duidelijke informatie over de extra opties. Super snelle levering met mooi resultaat.

De naamgeving van het product kan beter. "Telefoonhoesje met foto maken iPhone 6 met venster!" komt wat vreemd over. Bij dit product zijn er drie keuzes onder "Kleur hoesje" (wat zou moeten zijn: kleur en/of materiaal): - "Apple iPhone 6 | 6S Hoesje Wit met Venster" - "Telefoonhoesje met foto maken iPhone 6 met venster!" - "Telefoonhoesje met foto maken iPhone 6s met venster!" Het was mij onduidelijk welke er precies gekozen moet worden (afgezien van het verschil tussen de 6 en de 6S natuurlijk).

Pluspunten

Vlotte levering !

Pluspunten

Leuk om zelf op een gemakkelijke manier je gepersonaliseerde case te ontwerpen. Het resultaat is super mooi. Snelle levering.

Geen negatieve punten te melden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nadat de betaling uiteindelijk via een normale overschrijving gelukt was, is de levering op een goede en vlotte manier verlopen.

Tijdens de betaling via de website ging er iets fout. Zeker omdat ik al met een beveiligde verbinding bezig was en alle stappen had doorlopen en er dan toch een foutmelding op kwam, vond ik dit toch wel een beetje een lastige situatie... Dit gebeurde tot 2x toe.

Pluspunten

Snelle verzending en ruime keuze

Pluspunten

op tijd geleverd, heel goede bescherming van de verpakking. goede duidelijke site.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.