1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN!

Ik heb mijn bestelling NIET ontvangen! B2C Telecom heeft pakket aangeboden op 16/2/2016 aan Bpost. Op mijn laatste mails wordt niet meer gereageerd! Zonder verzendingsnr kan ik zelf bij Bpost niet nagaan wat er misgelopen is. Ook telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar (014 423 200). Zeer frustrerend dat er niet meer gereageerd wordt. Ik heb ondertussen testaankoop ingeschakeld. Ik kan het hierbij niet laten. B2C Telecom pleegt contractbreuk door het pakket niet correct te leveren. Graag had ik alsnog het pakje ontvangen ofwel mijn centen terug. Hopelijk nemen zij alsnog contact op om een passende oplossing voor te stellen. Het betreft ordernr: 232346. Met beleefde groet.

Pluspunten

Pluspunten

Goede klantenservice en snelle levering

Een verkeerd product ontvangen, maar na contact wel de goede gekregen

Pluspunten

Heb geen negatieve punten

Nvr

Pluspunten

Vlotte levering Origineel aanbod, zelfs naar eigen wens te maken

Pluspunten

Nette en snelle levering

Om hoesjes zelf te maken op mobiel kan nog wel beter en verder uitgewerkt worden want dat ging niet zo als ik dat wou. Van daar dat ik toen een bestaand kant en klaar hoesje heb gekozen.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit en prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het hoesje voor de smartphone was gemakkelijk te maken en alles was duidelijk uitgelegd - erg gebruiksvriendelijk

Beloofde leverdatum was met 2 dagen overschreden wat ietwat jammer was omdat onze zoon het voor zijn papa als kado had ontworpen. Hoesje ging na 3 dagen aan de zijkant al stuk. Dus lijkt me niet sterk materiaal want er is al stukje afgebroken... Hierdoor twijfel ik wel over het aanraden van uw bedrijf bij vrienden...

Pluspunten

heldere communicatie. goede aanbieding

langer kunnen bestellen (na 16.00 uur) voor levering volgende dag

Pluspunten

Mooi hoesje afgeleverd ziet er top uit

Levertijd vond ik tegenvallen ,niet de volgende dag geleverd zoals op de site staat

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Pluspunten

Snelle verwerking van de bestelling, het product werd ook zeer netjes verpakt. Het pakje kwam zeer zorgvuldig toe!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen problemen met de bestelling en levering ondervonden. Hetzelfde geldt voor het telefoongesprek dat ik voerde n.a.v. mijn klacht.

Het geleverde product (telefoonhoesje) heeft een zeer penetrante geur die na enkele dagen nog niet minder was. Het materiaal zou PU leer zijn maar m.i. is het plastic. Conclusie: ik ben tevreden over B2C Telecom, echter ontevreden over het product dat ze leveren.

Kan ik niet bedenken

Pluspunten

Groot assortiment en gepersonaliseerde hoesjes zijn mogelijk met een uitstekende fotokwaliteit.

Er komen gemakkelijk kreuken in de rug van het hoesje.

Pluspunten

Keurig op tijd, nette medewerkers. Keurig werk geleverd Keurig verpakt

Pluspunten

Gisteren besteld, vandaag in huis B2C doet wat ze belooft!Daarom van mij een prima beoordeling!

Pluspunten

vlotte afhandeling en bezorging.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vriendelijke en hulpvaardige medewerkster die kon uitleggen waar op te letten hoe wel de juiste maat te bestellen en de onjuiste retour te zenden.

levering later dan toegezegd bij bestellen Maat notebookhoes was niet goed, daarom retour afzender. Mag ik eerst 3.95 betalen voordat retourzending in behandeling wordt genomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed , efficiënt en niet te duur

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.