Pluspunten

Mooi resultaat en snel geleverd

Super snel en betrouwbaar

Pluspunten

Super mooi product! Past ook prima. Het wordt mooier dan je denkt. Ik wilde een bepaalde glans over het hoesje maar die was op. Ik kreeg een keurige mail om te overleggen wat ik wilde! Hele klantvriendelijke en snelle communicatie. Echt top!

Geen!

Pluspunten

Ontzettende goede service als blijkt dat het bestelde product niet meer geleverd wordt. Super snelle levering en uiterst vriendelijke mensen aan de telefoon

Pluspunten

Zeer snelle levering. 's Avonds om 20.00 uur besteld, volgende morgen om 10.00 uur al in huis

Pluspunten

duidelijke communicatie, goede afspraken , stipte levering, goede materialen. Wij zijn een tevreden klant

Pluspunten

snelle bezorging en goed verpakt

Pluspunten

Groot assortiment. Snelle levering zoals afgesproken. Product naar verwachting.

Pluspunten

Heel vriendelijk en snel voort geholpen door uw telefoniste. Zeer goede en snelle levering.

Pluspunten

Snel geregeld.v en heel netjes thuis ontvangen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar. Duidelijk uitleg Behulpzaam.

Beter uitleg over de betaling mogelijkhedenn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering en mooi ontwerp! Goed kwaliteit.

Misschien een duidelijker 3D voorbeeld van een hoesje met foto op

Pluspunten

Duidelijke site en snelle service

Pluspunten

Goede service en een mooi hoesje

Pluspunten

Snel

De mogelijkheid voor ook een hoesje te kunnen maken voor Nokia 625 deze staat er helaas niet tussen. Mijn vriend heeft nu enkel een hoesje met foto en ik wil graag ook eentje voor mij laten maken met foto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij levering bleek het hoesje gemaakt te zijn op basis van een andere templat dan op de site. Dit kwam natuurlijk mijn ontwerp niet ten goede. Ik mocht een nieuw hoesje ontwerpen en mocht de verkeerde terugsturen waarbij ze ook niet vergaten de verzendkosten terug te storten. Super opgelost dus !

Pluspunten

Snelle levering en verzorgde verpakking.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De service by B2C telecom was rotslecht! Ik had 4 dingen aangekocht (Hier even vermeld als A, B, C en D). 3 ervan waren niet op voorraad. Ik werd hier NOOIT van op de hoogte gebracht. De eerste keer kreeg ik een mail dat product A en B verzonden werden. In werkelijkheid werd product C geleverd. Nog een paar dagen gewacht op misschien nog een tweede pakje met A en B maar die werden nooit geleverd. Gebeld en toen zeiden ze dat dit niet voorradig was. We zijn nu al ongeveer 1-2 weken verder. Na nog een week verder werden eindelijk product A en B geleverd. ZONDER dat ze een mail stuurde dat dit verzonden was! Maar dan was er nog product D. Wel 5-6 keer heb ik hiervoor gebeld, altijd was hij uit stock en ging hij binnen enkele dagen geleverd worden. Ik heb het uiteindelijk 2 maanden!!!! na bestelling ontvangen, weer, zonder een mail te sturen dat dit geleverd werd. Schandalig noem ik dit!

Pluspunten

Pluspunten

Goede communicatie, snel,zorgvuldig

Bereikbaarheid in het weekend

Pluspunten

service goed, snel en netjes, ook als een product geruild moet worden

na 1 koop en een keer iets ruilen niet

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.