3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Had eerst telefonisch informatie ingewonnen en werd keurig te woord gestaan. Daarop telefoonhoesje besteld in de hoop dat het goed zou zijn.

Bestellingen voor 18.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden, behalve dan zeker op vrijdag, en op maandag............. Op vrijdag rond 16.30 besteld > order is op de volgende dinsdag pas verwerkt en woensdag geleverd. Er hing geen leven vanaf en het artikel was verder in orde (de eerder gegeven informatie klopte ook), maar misschien toch beter geen beloftes doen, die niet waargemaakt kunnen worden.

Pluspunten

Goede snelle levering!

Pluspunten

vlotte bediening en perfecte afwerking van de opdracht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering

Pluspunten

Snelle levering van de bestelde ptoducten

Pluspunten

Alles zoals verwacht !

Niets te melden!

Pluspunten

Prijs en kwaliteit is goed..en bezorging de volgende dag door Post NL

Pluspunten

Duidelijke en snelle communicatie Mooi telefoonhoesje, netjes gemaakt en verstuurd

Juiste levertijd aangeven op site. Nu staat er dat levering met 1 dag wordt uitgevoerd. Dit is onjuist. Bij mij duurde het 4 weken omdat bepaalde telefoonhoesjes niet op voorraad zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prachtig hoesje!!

Zet geen direct leverbaar op de site als dit niet leverbaar is op dat moment, maar wel al betaald!

Pluspunten

wij zijn tevreden

het heeft lang geduurd voor we het pakket hebben gekregen

Pluspunten

Goede briefing en feedback via mail

Pluspunten

Mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs en een mailtje als de levering even gaat duren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Persoonlijk mailcontact over product.

Duidelijker op website aangeven als een product niet meer leverbaar is.

Pluspunten

snell levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. duidelijke website.

?????. kan niks verzinnen.

Pluspunten

Zondag besteld en woensdag aangekregen. Alles correct

Pluspunten

Snelle levering en goede begeleiding

Pluspunten

Pluspunten

in een woord top

Pluspunten

correcte afhandeling en snelle levering

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.