Pluspunten

correcte opvolging, fijne produkten

levering kan iets sneller...maar dat is waarschijnlijk normaal met Bpost

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zijn er niet

Alles, vriendelijkheid bij klantenservice is wel het beste verbeterpunt

Pluspunten

Snelle, vlotte levering. Gemakkelijke en duidelijke website , goeie services

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

Pluspunten

Heel erg snel met het leveren van het product. Keep doing the good work!

n.v.t.

Pluspunten

Snelle afhandeling, goede klantenservice, goede oplossingen.

Pluspunten

duidelijke en correcte afspraken

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keuze

Na bestelling bleek hoesje niet voorradig. Tip 1: zorg dat je voorraad in de webshop altijd uptodate is. Ik vond het een nare verassing. Tip 2: zorg dat je goed communiceert met de klant hoe nu verder. Ik moest zelf constateren op de site dat het door mij bestelde hoesje niet meer leverbaar was, terwijl in de mail stond dat het hoesje zou worden nagezonden zodra leverbaar. De communicatie per mail die daarop volgde zorgde alleen maar voor meer verwarring omdat werd aangegeven dat ik opnieuw een bestelling moest plaatsen en werd ik doorgeleid naar het betaalmenu, terwijl ik het niet geleverde hoesje al betaald had. Een telefoontje van mijn kant loste het probleem gelukkig snel op, maar ik verwacht meer pro-activiteit in dergelijke gevallen van een B2C Telecom.

Pluspunten

Zeer vriendelijk. Zeer snel in problemen oplossen. De MAX. Hier koop ik zeker nog meer benodigdheden.

geen blijf zo verder doen. Jullie zijn super

Pluspunten

het product was goed

maar de levering was wel erg laat terwijl het artikel op voorraad was 5 werkdagen

Pluspunten

Alles goed geregeld

Zou niet weten

Pluspunten

Goed product

Site mag wat duidelijker

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bedienbare website voor het maken van foto-geprinte hoesjes.

De disclaimer, die in de algemene voorwaarden staat (die bijna niemand leest), dat foto's anders uit kunnen vallen na printen dan vooraf gezien op je pc-scherm zou beter vermeld kunnen worden op de pagina waar je je foto's upload. Wellicht een paar tips waar je op moet letten om een mooie print te krijgen zou welkom zijn. De print die ik heb laten maken op een kunststofhoesje is bijna niet te zien zo donker is hij uitgevallen, bij navraag werd de nadruk op de disclaimer gelegd door de telefoniste dus viel er verder weinig aan te redden. Dat vond ik jammer. Wellicht met een paar tips op de webpage dat dit te voorkomen is en krijgt u meer tevreden klanten.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit.

Pluspunten

Mijn hoesje was niet geleverd. En er werd later door B2C gebeld of ik mijn hoesje ontvangen had, omdat er een storing via internet was geweest. Alsnog mijn hoesje ontvangen. Prima service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze hebben veel producten voor veel modellen, dat is wel prettig.

Mijn bestelling was kwijtgeraakt. De vrouw aan de telefoon noemde het "een computerstoring", terwijl het mij meer overkwam dat men mijn bestelling simpelweg vergeten was. Het product is netjes een dag na dat telefoontje alsnog geleverd, maar is nog geen week later al weer stuk. Geen aanrader dus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed aangekomen

1 dag te laat geleverd, tijdstip dat op internet stond klopte niet!

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.