Mooie kwaliteit en snelle service

Eigen foto gebruikt en m'n hoesje is prachtig!

Mooie kwaliteit en snelle service

Eigen foto gebruikt en m'n hoesje is prachtig!

zéér tevreden !

het hoesje is mooi ben tevreden . Ga de volgende keer eerst het filmpje bekijken , want er zijn zoveel mogelijkheden om het nog persoonlijker te maken . Leuk om te doen met de kids .

Meerdere malen al een hoesje besteld met eigen ontwerp. De foto's op het hoesje zijn onwijs scherp en mooi van kleur. Het hoesje is super sterk en mooie kwaliteit. W9rdt ook enorm snel geleverd. Ik ben super tevreden en bestel zeker vaker hier

Heeel blij kind

Al tijden zochten we vossenhoesje, voor mijn zoon, onvindbaar Dus mooie foto gedowload en mooi hoesje gemaakt, 1 die niemand heeft!!

Eigen design mogelijk met super snelle werking en levering.

Goedkoop, goede kwaliteit, eigen design mogelijk, snelle verwerking en snelle verzending!

Topppie

Geweldig snel. Mooi foto hoesje. Kom weer terug.

Ik vind het geweldig om eigen foto's te kunnen gebruiken. Ik kan mijn eigen smaak vermaken. TOP!

Heel mooi gsm hoesje

Heb zelf een foto gestuurd.. daar hebben jullieceen gsm hoesje van gemaakt. Heel mooi en zeer tevreden. Toppie!!!!!

Groot verschil tussen website op windows pc en android smartphone

In 1e instantie geprobeerd bestelling te doen via windows10. Onmogelijk om als gast te bestellen/betalen. Via android smatrtphone lukte het uiteindelijk wel, te bestellen/betalen als gast zonder account. Waarom?? Veel tijdverlies en verloren hoesontwerp. Telefoonhoesje is snel geleverd en ziet er goed uit.

Toppie

Telefoon hoesje besteld….helaas de verkeerde bezorgd. Even een belletje gedaan,en de volgende dag het goed hoesje ontvangen.

mooie kwaliteit snelle levering

stevig hoesje mooie kleuren en snelle levering

prachtig hoesje , snelle levering

Nieuwe telefoon, dus ook weer een nieuw hoesje. Ondanks het bedrukken van het hoesje weer zeer snel geleverd, met 2 dagen in huis. Niets aan te merken

top

totde volende keer

Snelle service, goede prijs en verzorgd.

Goede website en betaalbaar. Net verpakt en snelle bezorging. Betrouwbaar.

Niet tevreden

gsm hoes verkeerd bedrukt, niet zoals mijn ontwerp De foto was flipped Links/recht en een gezicht was verdwijnd door de opening van de camera.Mail gestuurd, geen reactie. Volgende ga ik naar de concurentie.

Snelle en goede bezorging van bestelling.

Voor het eerst in mijn leven bij B2c Telecom een bestelling gedaan. De levering van het telefoonhoesje was een dag eerder dan gepland en in een stevige verpakking. Compliment voor beide ervaringen.

snelle en kwalitatief zeer goede hoes

dit is al het 4e hoesje van dit bedrijf, alleen vervanging omdat de maat v.d. nieuwe telefoons anders is.

Snelle levering, mooi kwalitatief goed hoesje

Prima hoesje, netjes en snel geleverd

Vint het super leuk

Heel mooi gemaak

Snelle levering en mooi product.

Snel geleverd en naar wens.

Positief

Makkelijk en vlot en schoon resultaat !

De service laat zeer te wensen over.

Ik wilde een hoesje met print en tekst. Op de website ingetoetst maar zag geen voorbeeld ,ik dacht dat ze het misschien dan wel ergens hadden opgeslagen,maar nee dus, ik kreeg een hoesje met allen de tekst. Dus ik bellen en kreeg als antwoordt dat ze dit als opdracht hadden gekregen en dat ze dat afdrukken ,ik uitleggen wat ik gedaan had en dat dan de website niet goed functioneert, ik kreeg als antwoord weer dat ze printen wat er in de bestelling staat. Ik ging maar niet de discussie aan en vroeg of ze dan een deel van mij geld konden terug geven want ik zit nu met een hoesje dat ik niet wil, nou dat kon echt niet. Ik vind dit geen stijl en een slechte service, ik bestel hier niet meer.

Alles in orde!

Snelle levering, Product was zoals het voorbeeld op de site. Prijs kwaliteit ok!

helaas, heb ik het verkeerde model besteld, balen

Het hoesje past wel, maar ik wilde er eentje die ik dicht kan klappen, met vakjes voor pasjes. mijn eigen fout. De foto die erop zit is wel mooi gelukt. Het zou natuurlijk super zijn als ik het goede hoesje win :) groetjes, Lyda

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.