Heel mooi hoesje en snelle en correcte levering

Hoesje komt goed overeen met afbeeldingen op de site. Op de site was goed aangegeven wat je kon verwachten met erg duidelijke foto's, omschrijving en mogelijkheid tot draaien in 3D. Wel zelf even goed opletten welke mogelijkheden je aan vinkt bij het bestellen. Kreeg exact wat ik verwachtte, alleen waren de kleuren in het echt nog mooier! Communicatie over levering was duidelijk. Snelle en nette levering. Prijs/ kwaliteit verhouding erg goed. Overweeg zelfs nog een ander hoesje wat ik mooi vind te bestellen, gewoon als extra. Kan iedereen deze site en de hoesjes aanraden.

Stevig hoesje . Perfect als cadeau

Netjes en op tijd geleverd zoals beloofd.

Jammer.

De snelheid van levering is perfect en de kwaliteit van de hoes ook. Alleen de achterzijde van de motorola Z past in de hoes, maar de telefoon niet . De hoes is 1mm te klein. Hij is gepersonaliseerd, dus retour kan niet . Dus vandaar : Jammer.

Mooi en stevig

Het retro hoesje is snel geleverd en ziet er echt mooi en degelijk uit. Als ik meer tijd had, zou ik zeker mijn naam er op gezet hebben. Maar 1 nadeel ( wat na een paar dagen gelukkig vanzelf over ging): het hoesje stinkt echt vreselijk.

Topservice

Ik ben zo blij dat ik voor mijn wat ouder gsm-model hier nog een leuk hoesje kon vinden. Zeer duidelijk en correct te bestellen, zeer snelle verzending, en met zorg verpakt. Ik ben hier zo tevreden met, dankjewel!

Had een hoesje met foto afdruk bestelt .. Het was ook heel makkelijk om de foto op t hoesje te plaatsen. Het is een mooi degelijk stevig hoesje. En de foto afdruk was perfect. Mijn dochter was er super blij mee.

Snelle levering maat niet het juiste product

Je geeft door welke type telefoon je hebt en dan nog krijg je een veel te klein hoesje. Levering was wel snel. Product teruggestuurd, nu kijken hoe ze het afhandelen.

Wauw!!

Wauw die kleuren en kwaliteit van het printen super!!! Hoesje zelf is ook van zeer goeie kwaliteit. Had wel de pech dat hoesje pas later kon geprint worden wegens de een printer kapot was. Dat hebben ze wel via mail goed doorgegeven. Maar dan helaas ook vertraging van levering had ook betaald voor expres verzending .Maar dat had ik beter niet gedaan kreeg het pas gisteren aan. Terwijl het dinsdag al verzonden was... Dus daar is het helaas iets minder goed verlopen met bpost.

correcte en snelle service en juiste afbeelding

Ik maakte een gepersonaliseerd GSM hoesje. De foto's, de kleuren en gebruikte letters waren zoals afgebeeld bij het ontwerp. Ik koos turkoois als achtergrond en is in het echt een mooi turkoois. Met mij gsm krijg ik spijtig genoeg op de gemaakte foto niet de juiste kleur weergeven. De levering gebeurde iets later als gepland maar ze hielden me via mail netjes op de hoogte met een reden. Ze volgen het goed op als je hun een mail stuurt met vraag.

Goede service!

Ik had het niet verwacht maar de volgende dag is mijn order keurig verpakt bezorgd. Precies zoals ik het wilde met een foto afdruk op het hoesje.

Topkwaliteit!

Prima materiaal van het hoesje en de geprinte foto's zijn mooi scherp! Bovendien werd het snel geleverd. Wij zijn dus erg tevreden over dit product!

Eerste keer, top!

Na een teleurstelling bij AliExpress kwam ik op deze site terecht. Heel veel keus in hoesjes voor veel type telefoons. ik bestelde voor mijn OnePlus7 een leuk hoesje en had het de volgende dag al in huis. Fijne prijs ook. Voor herhaling vatbaar.

Prima product!

een bookcase met foto besteld. Ben erg tevreden over het product. Hoesje is erg mooi bedrukt en werd snel geleverd.

Zeer goed snelle levering

Goede mail communicatie. Snelle reactie.

Mooie afdruk en vlotte levering

Hoesje eigen ontwerp.

Levering duurt lang.

Bijna een week geleden al een mail gekregen dat de bestelling klaar en verzonden was maar tot vandaag nog niks mogen ontvangen.

Super service

Het merk via bol tegengekomen en zo naar de site gegaan. Leuke covers, goeie prijs, snelle levering. Top dus!

Mooie kwaliteit en goed werkende ontwerpsoftware

Telefoonhoesje met foto's gemaakt: goed werkende ontwerpsoftware met opties maar niet teveel gedoe. Eindresultaat met mooie duidelijke foto's en goede kleuren.

mooi gemaakt voor een betaalbare prijs

mooie tablet case laten maken en perfect verlopen tegen een betaalbare prijs!

Snelle en correcte levering van goed produkt

prima ervaring

Geweldig!

Enorm blij met mijn gepersonaliseerde hoes! Als je een hoesje wilt, zou ik hem zeker hier bestellen!! Ps: m'n dochter van 1.5 is gek op flamingo's. Vandaar het ontwerp. Ze vind hem prachtig

Goede snelle service

Zeer mooi bedrukt, geweldige kwaliteit en service. Laten meteen iets weten hoe ver het met bedrukken staat zeer snele levering.

topkwaliteit

zeer tevreden over het resultaat mijn vriend was er jaloers op en heb dus ook ene voor hem moete bestelle

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.