Filters

10

Prima geleverd en snel

Snelle levering. Netjes verpakt. Alles naar wens.

  • Aanbevelen? Ja
3

De halve tent is uitverkocht.

Elke pagina die je verderklikt is 90% uitverkocht. Dat is niet erg: maar je kan ook niet filteren op spullen die wel op voorraad zijn. Dus ben je opzoek naar een bepaald product? Dan kan je wellicht beter bellen. Want zoeken duurt nog wel even. En bestel ook niet als je haast heb. Je bestelling wordt standaard 2 dagen later geleverd dan staat aangegeven. ( Dit kan natuurlijk ook aan postNL liggen) maar het is bij mijn tot nu toe bij elke bestelling. Verder leuke winkel. Vriendelijk personeel.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Goede communicatie service en verzending

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima bedrijf!

Snel geleverd, prima producten

  • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed

Duidelijk en gewoon goed

  • Aanbevelen? Ja
10

Joepie

Ik kan. Weer lekker knallen

  • Aanbevelen? Ja
10

Super

Altijd goede ervaringen en service

  • Aanbevelen? Ja

Response from the business owner

Bedankt michael, thanks voor je review . dit word erg op prijs gesteld tot de volgende keer mvg unit 13

9

lekker snel

goed

  • Aanbevelen? Ja

Response from the business owner

hallo theo, bedankt voor je mooie beoordeling mvg unit 13

10

Zeer goed

Zeer goed geleverd en heel snel

  • Aanbevelen? Ja

Response from the business owner

hallo anthony, leuk dat je de moeite neemt om een revieuw te schrijven . we streven erna om alles zo goed mogelijk te doen . het is dan ook altijd fijn als dit goed uitpakt hopelijk zien we je weer snel terug mvg unit 13 shop

10

Goede service

Goed contact, mooie selectie aan wapens.

  • Aanbevelen? Ja

Response from the business owner

Hai dennis, Bedankt voor je mooie beoordeling ,super fijn dat je tevreden bent . mocht je nog ergens specifiek naar zoeken,kom dan ook zeker bij ons terug dan kunnen we kijken of we ook dit kunnen regelen . Een fijne dag gewenst Vriendelijke groet Unit 13 shop

10

Geweldig

Bestelling geplaatst en snel ontvangen. Onderdeel past precies.

  • Aanbevelen? Ja

Response from the business owner

hallo andy, leuk om te zien dat alles snel binnen was en ook naar tevredenheid is hopelijk zien we je weer snel terug maak er een mooie dag van vriendelijke groet unit 13 shop

10

Top bv

Snel en goed

  • Aanbevelen? Ja

Response from the business owner

Dag Grigor, zeer tof dat je een revieuw hebt achtergelaten daar worden we altijd blij van . heel veel plezier van je aankopen en vraag gerust mocht er iets zijn we staan voor je klaar nog een hele fijne dag gewenst Vriendelijke groet Unit 13 shop

1

Terrible prolonged agony

I must unfortunately give a negative rating. Their customer service is terrible. Every subsequent person replying to messages on WhatsApp does not read the previous questions and answers. It comes to bizarre situations where one person confirms that something is possible and another categorically denies it. For a whole month I tried to get an answer to a seemingly simple question, but each time I got a different answer. I wanted to know if it was possible to replace the spring in the replica (there is a 1 joule limit in Ireland), if so how much does it cost and how can I pay for it. In the end, after a phone call directly to the shop, I managed to get more information, made the purchase according to the instructions, and the technical works notified me the next day that they had changed the spring and my order was waiting to be shipped. 4 days later, the shipment was 'pending shipping', so I wrote to customer service again about the status of my order and when it would be shipped (I included the order number so it would be easier to find). I was notified that the spring could not be changed and that it would be shipping in 1 to 2 days. I was already tired of talking to them and showed a screenshot email that the spring has been changed, paid for, now they just have to send it. Unfortunately, lack of respect for the customer, laziness, bad manners meant that they didn't even do such a simple thing as checking previous messages. Let alone check the order number I shared. My experience with the shop has been negative, I literally handed them my money on a platter for a month and all I wanted in return was answers to questions. I do not recommend!

  • Aanbevelen? Nee

Response from the business owner

hello michael, We are sorry to hear that we were not able to help you to your satisfaction. We see that there has been a regular response to your question. maybe not quite the answer you were looking for. However, as we also mentioned to you. was the specification what you wanted, unfortunately not possible to adjust. whereupon we also informed you that this was unfortunately not possible to do. We understand that you are extremely frustrated about the fact that the person in the answer did not immediately realize that you had already had telephone contact. and your replica was already being processed by our technical service. unfortunately a miscommunication, we will do our best to avoid this next time. However, we would like to ask you to treat our employees with respect next time. you don't have to threaten and humiliate anyone. this is completely unnecessary for a simple miscommunication. Hopefully you will enjoy the requested adjustments to the replica. and we look forward to seeing you again next time

9

Duidelijk en snel!

Bestellen zonder gedoe en snel geleverd!

  • Aanbevelen? Ja

Response from the business owner

hallo jeroen, dankje dat je hier een bericht achterlaat hopelijk zien we je snel weer terug veel plezier met de aankoop en een hele fijne dag gewenst tot snel met vriendelijke groet Unit 13 shop

10

top

top bedrijf

  • Aanbevelen? Ja

Response from the business owner

Dag Kjell, bedankt dat je hier een leuke revieuw achterlaat voor ons team word zeer gewaardeerd :) mocht je nog ergens vragen over hebben ,laat het ons dat zeker weten . dan gaan we je verder helpen Met vriendelijke groet unit 13 shop

10

chargeur aw

Très bien bon matériel

  • Aanbevelen? Ja

Response from the business owner

hello yann, hopefully you also understand it in english thank you very much for your kindness :) we love to see you again greetings unit 13 shop

9

Very good communication and service

The product ( Evanix Ar6 fill probe ) was immediately available. All transactions were easy, shipping was trackable and arrived in good condition. Thank you

  • Would you recommend us? Yes

Response from the business owner

hello anthony, great to hear ,that everything was arrived in good condition hopefully we see you in the future again if you have questions ,dont hesitate to ask us have a lovely day greetings unit 13 shop

10

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle levering, service, en goede kwaliteit

  • Aanbevelen? Ja

Response from the business owner

hallo ronald, bedankt voor je revieuw ,altijd leuk om te horen dat alles naar wens is . mocht je nog ergens vragen over hebben,horen we dit graag Met vriendelijke groet Unit 13 shop

8

Prima

Rop. Snelle levering goed product

  • Aanbevelen? Ja

Response from the business owner

hallo C, tof dat je een revieuw hebt achter gelaten ,dit word zeer op prijs gesteld mocht je onverwachts toch nog iets hebben,waar je tegenaan loopt kom dan zeker bij ons terug we helpen u graag met Vriendelijke Groet unit 13 shop

9

super aftersales service

via mail zeer uitgebreid informatie ontvangen over oplossen probleem met mn replica

  • Aanbevelen? Ja

Response from the business owner

hallo patrick, bedankt voor de genomen moeite om een review te schrijven . we zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. mocht je nog ergens tegenaan lopen ,schroom dan zeker niet om even in de lucht te komen onze dank Met vriendelijke groet unit 13 shop

10

Wij hebben het met het bedrijf besproken.

Wij hebben het met het bedrijf besproken.

  • Aanbevelen? Nee

Response from the business owner

Hallo anna, We vinden het vervelend om te zeggen. Maar we hebben dit nergens staan. Er staat namelijk voor 12 uur besteld is dezelfde dag verstuurt . Mvg unit 13

1

Constant spam

You get a 1 just for the constant flood of spam. I simply wanted to make a purchase, not have to block more emails.

  • Aanbevelen? Nee

Response from the business owner

hello jonathan, When you created an online account you could select an option that you do not wish to receive newsletters from us. you probably forgot this option yours sincerely

8

Shop was makkelijk en snel

De black friday deals weergegeven op de site bestonden niet. De bedragen waren anders dan datgene wat je in je winkelmandje kon plaatsen. Verder alles super gegaan en snel verstuurd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring en ondersteuning

Onlangs vest gekocht, tas en magazijnen. Goede hulp, uitleg en belangrijkste personeel met goeie humor!

  • Aanbevelen? Ja
8

Zeer goed

Ik ben onlangs een replica en chestrig gaan kopen. Super uitleg met vakkennis, veel geduld voor een twijfelaar zoals ik. Het enige spijtige vind ik dat tijdens het testen van de replica een stukje (slingmount) verloren is gegaan en deze, of een vervangstukje, niet is aangeboden. Algemeen zeer goed en ik kom zeker terug.

  • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Anyone can post a review, however all reviews will need to comply with our terms of use and the privacy policy
• We perform automated and manual checks to prevent false reviews as much as possible
• Reviews written on your own initiative are immediately shown online and verified within 72 hours