Prima webshop

Geen op of aanmerkingen

Goede en fijne ervaring

Ik heb een goede ervaring met unit 13, alleen omdat het iets drukker was moest ik wel wat oanger wachten maar het was het wachten waard!

Onderdeel besteld en snel geleverd! Daardoor kon ik gelukkig meedoen aan een skirm met de upgrades!! Top!!

Good service

I got my airsoft equipment held here while I wait for my permit. Very prompt with communications.

Zoals het hoort

Product is snel geleverd en hoe het beschreven staat.

Great shop very efficient

Only problem I had was the delivery service they use , fed ex can’t be better and Netherlands post derive and my own Irish post service is a disgrace other then that a top glass shop and expereance

Relaxed zonder problemen

Gewoon prima gegaan, geen rare errors zoals veel sites wel eens willen hebben en snel verwerkt.

Perfect!

Wederom replica bij Unit13 besteld. Goeie prijs en ontzettend snel geleverd. Website is duidelijk en het aanbod is groot! Goeie informatie bij de producten . Heel erg tevreden!

Goed verlopende aankoop alles snel en netjes ontvangen. Duidelijke site.

Misleidend cadeau

Cadeau is voor 30 euro maar zit niets aan waarde in, wat reclame een kortingskaart bon om te komen schieten een pet en een loop bescherm zak. Zonde van de bestelling

slecht

de alu nozzle is kapot dus heb een andere moeten bestellen maar heb dit op een andere site gedaan en werkt nu perfect gewoon zonde van het geld zowiezo bestel ik nooit nog bij jullie eerste keer en zeker de laatste keer !

Super snelle service en verzending. Dank jullie wel.

Snelle levering, breed assortiment

Het assortiment was groot, ze hebben bijna alles. Verder was de levering ook snel.

Na een klein foutje goed geholpen door de service afdeling van Unit 13. Bedankt.

Prima afhandeling, wordt goed op de hoogte gehouden

snelle levering en prima prijs

Besteld en 2 dagen later in de brievenbus. Snel en efficient

Uitstekende airsoft shop

Ruime keus en veel ervaring in airsoft gear en replica's. Van gear tot aan upgraden, veel keus en goede kwaliteit. Levering altijd zonder problemen en snel verzonden.

Prima.

Jammer dat ik 5,50 verzendkosten moet betalen voor een pakketje, wat ook in een envelop door de brievenbus kan.

Nog geen problemen gehad. Goeie service

Het is een fijne zaak waar je goede en duidelijke service krijgt en ikzelf heb er nooit problemen mee gehad!

Apparaat keurig afgesteld. Alleen de volgende keer de code van het slot van mijn koffer niet meer veranderen a.u.b.

Snelle verzending

Veel keuze en snelle levering

binnen de afgesproken tijd is de upgrade netjes uitgevoerd.

zeer vriendelijk ontvangen en upgrade netjes uitgevoerd.

Geweldige winkel met geweldige events

De winkel heeft veel te bieden, het personeel is vriendelijk en helpen je graag. De events zijn leuk, genoeg plezier voor beginners of pro's

Netjes en snel geleverd.

Lekker groot assortiment met veel keus. Heb all m'n internal gearbox upgrades hier kunnen vinden.

Snel en goed

Duidelijke communicatie snel geleverd en super kwaliteit

Thermiekstraat 12 .

6361HB nuth