Snel geleverd.

De order bevestigen had ik sneller verwacht. Misschien is dit te automatiseren. De mogelijkheid om maar een gift card in te leveren bij een bestelling is nogal omslachtig. Maar hoe dan ook erg te vreden met mijn vsr10 schiet perfect

Geweldig! Makkelijk bestellen en snel in huis!

snel geholpen en alles snel binnen

Top service!

Altijd snel en duidelijk antwoord, de technische dienst denkt altijd graag mee wat ik erg op prijs kan stellen. Niks op aan te merken, top! Ga zo door!

Duidelijke site en volgende dag al geleverd..

Er zijn veel sites die die fijn werken. Daar heb ik bij Unit 13 totaal geen last van. Alles is makkelijk te vinden op een duidelijke site. Mijn twee bestellingen zijn meteen de volgende dag al geleverd, wat erg fijn is voor ongeduldige mensen zoals ik.

Redelijk kunnen moeilijk doen over verguningen, maar PRIMA producten.

Kunnen moeilijk doen als je GEEN NAVB pas hebt, en je verguningen gebruikt zoals: wm 4 wapens en minutie, verlofverguning enzovoort.

Snel, duidelijk en eenvoudig

Heerlijke online ervaring. De website is eenvoudig te navigeren, je kan snel je spullen vinden, betalen is zo gepiept en de verzending ging perfect (T&T code en netjes op afgesproken dag binnen).

Flexible

I had to add an item to my order and the contact via what’s app was really good and solved my problem.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en pakket in goede orde ontvangen. Kwaliteit van het product (airsoft bril) voelt degelijk en goed aan

Excellent service and safe delivery.

I would buy from this shop again.

Maxx hop up unit besteld alles top

Top zaak.

4 van de 5 producten zijn zoals verwacht perfect geleverd. Het andere product was helaas gebruikt/foutief gerepareerd? Contact opgenomen en zeer snel reactie, tot een goede oplossing gekomen.

Goede service en snelle levering

Al veel besteld en nooit problemen!

Snelle en goed verzorgde levering.

Goede airsoft shop met een breed assortiment,en een snelle levering. Minpuntje:vorig jaar bij Unit 13 een replica en assesoires gekocht,maar helaas nooit een felbegeerde Unit 13 patch gekregen.

Great and prompt service. Great range and prices. Do most of my shopping here.

A very good experience. All questions answered and prompt delivery.

Vlotte communicatie en snelle levering

Vlotte communicatie en snelle levering.

Snelle levering van verf voor onze jeep. Dank je wel.

Snel en goed geregeld

Goed advies en snel verstuurd

snel compleet geleverd

duidelijke website en spullen snel verzonden

Excellent service

Super satisfait du magasin, très sérieux, commande reçue rapidement.

excellent

Fast shipping

Zeer snelle levering een aanrader

Zeer snelle levering een aanrader

Quick and easy

Genoeg keuze en snelle levering, niks te klagen.

Goed en snel

Als ik iets bestel, is het de dag er na al geleverd.

Thermiekstraat 12 .

6361HB nuth