Goeie shop

Eerlijk shop met degelijk airsoft materiaal, met de focus op prijs kwaliteit!

Klasse Shop

Einfach, Unkompliziert, Schnell. So bestell ich gerne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super service, beste prijs

Niet lang helle gewoon bij UNIT 13 bestellen.

Hurtig levering

Jeg var lidt bekymret over, at bestille fra en hollandsk side, men min ordre blev hurtigt behandlet og jeg modtog varen en uge senere. Jeg har overhovedet ikke oplevet problemer, og kunne følge ordren hele vejen.

• Vil du anbefale os? Ja

Ruim tevreden

Vaker dingen besteld. Communicatie uitstekend. Probleem gehad met verzenden door ophaalpunt. En het is netjes opgelost. Ik ben tevreden!

Goede en snelle service

Ook had ik ivm aanschaf bbs voor TM glock vragen en werd snel en zeer goed geholpen/beantwoord! Ik ben nieuw in de airsoft wereld maar zal zeer zeker Unit 13 als hoofd bevoorraden aanhouden. TOP!

Prima afhandeling van mijn bestelling. Snelle levering !

Mijn bestelling was degelijk verpakt. Ondanks Covid 19 werden de bestelde artikelen toch vrij snel geleverd.

Weinig communicatie en korte reacties

Ik moest langer wachten dan verwacht dit vond ik totaal niet erg wat mij wel heel erg irriteerde is dat ik zelf moest mailen om daar achter ye komen je word niet op de hoogte gehouden bij vertraging en als je hier een mail over stuurt dan krijg je een korte reactie met het komt dan en dan maar niks over hey niet mailen. Het komt over alsof het jullie niks scheelt vandaar dat ik niet snel meer bij jullie zal bestellen.

Gewoon geweldig en snel

Op dinsdagmiddag besteld en donderdag al in huis top in deze drukke tijd .

Supper

De bestelling is zeer vlot verlopen, En de bestelling is zeer goed thuis aan gekomen. De personen van unit 13 verdienen zeker 10/10 voor klant vriendelijkheid en voor de service.

fast shipping, excellent product

highly recommended

Prima ervaring , snel geleverd.

Zeer leuke winkel met vriendelijk personeel

Altijd zeer goed geholpen geweest

Snel en goed gelevert

Top webshop

Gemakkelijk bestellen ruim assortiment.

De ervaringen met het bestellen via Unit13 is absoluut goed! Jammer dat pakketjes niet op de juiste datum aangeleverd kunnen worden, maar dit is het probleem van de bezorgdienst. Voor de rest, prima service! Alleen jammer dat er heel veel producten nu out of stock zijn en niet aangevuld kunnen worden vanwege corona.

Behulpzaam personeel en uitgebreid assortiment

Ik was op zoek naar een bepaald onderdeel voor mijn replica.op de site stond hij in eerste instantie niet compleet op de afbeelding.heb hier achteraan gemaild en het werd snel voor mij uitgezocht.kon met een gerust hart dit onderdeel bestellen want de rest zat er gewoon bij.snelle reacties op mail en erg vriendelijk aan de telefoon.

Altijd Goede service

Correcte en zeer snelle sercice

Zoals het hoort . Snel. Correct. En met trcpect

Goed vriendelijk

Vriendelijke medewerkers reageren snel op je whatsapp en email

Top Service!!!

Einfache Abwicklung, schneller Versand!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top en snel bedandeld ook verzending was snel

Awesome company

Basically I ordered myself a pink magazine from these guys and they were so helpful telling me when the order will arrive and how to track the order!,

Ronduit top

Replica besteld, moest nog wat accessoires hebben en wat advies. Ik mocht ophalen, kreeg geduldig advies waar ik wat aan had. Prima service, aanrader.

Thermiekstraat 12 .

6361HB nuth