Netjes afgeleverd

Prima spul en wordt netjes verzonden

Everything went great my order arrived on time in perfect condition, great service.

perfect

Alles weer top

Fast and good.

Order was delivered very fast and the they have really fair prices. There is nothing to complain about.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering!

Snelle en goede service

Snel verstuurd en snel antwoord op je vragen

Snelle en goede service!

Goede servise en snelle levering

goede service en een snelle levering

Snel, goedkoper dan elders, meestal alles op vooorraad...

fantastish

snelle levering, product werkt goed.

Geweldige shop met super service!!

Ben al langere tijd online klant bij Unit13. Heb gewoon geen enkel negatief woord te noemen. Nog geen enkele problemen gehad en ze zijn zeer betrokken met hun klant, wat voor vraag je ook steld.

Goeie zaak!

Niet alleen een enorm assortiment maar ze weten ook nog eens waar ze het over hebben.

Goede shop met goede prijzen en goede service!

Voor ik mijn bestelling plaatste had ik nog wat vragen gesteld, waar netjes een duidelijk antwoord op kwam. De bestelling was snel en netjes geleverd.

super snel geleverd en volgens verwachting

Erg goed

Goed en redelijk snel

Goede service en heel duidelijk met de producten En wat je erbij kan bestellen . Enige wat ik jammer vond was dat ik op zaterdag had besteld en de site aangaf dat die dinsdag geleverd zou worden , levering werd helaas donderdag pas .

Goed alles optijd geleverd

de bestelling liep goed en ik heb mij product binnen enkele dagen binnen gekregen

Product is zoals gevraagd

goed aangekomen alleen jammer dat er zoveel onnodige verpakking omheen zat.

Pakketje snel geleverd

Besteld en snel geleverd.

Snelle levering, goede kwaliteit

Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen.bestelde artikelen zijn snel geleverd en van goede kwaliteit. Minpunt is dat de site in ieder geval via mijn iPhone niet helemaal lekker werkt, voornamelijk bij kiezen categorie en dan subcategorie. Verder blijf ik verzendkosten altijd een minpunt, vooral als je weinig spullen gaat bestellen.

Goede prijzen en snel bezorgd!

Goede prijzen en snel bezorgd!!

Zeer snelle levering. Uistekende airsofgeweer, Geen klachten erover

Snel en goede service

Makkelijke site om op te kijken, snelle levering.

Een goede winkel met duidelijke communicatie en een hoge reputatie, perfect!

Thermiekstraat 12 .

6361HB nuth