Goede en snelle levering

Alles netjes geleverd zoals gemeld met track&trace. Prijs & kwaliteit...top!

Prachtige service

Vriendelijk en zeer behulpzaam, bij vragen krijg je heel snel en duidelijk antwoord, ik word zeker vaste klant.

Word netjes te woord gestaan en denken vooral mee

Klasse service

Zeer goede

Alleen de koerier was niet zovlot

Correct geleverd

Keurig op tijd geleverd en producten zijn baar verwachting

topper

goede service, snelle verzending en super producten. meer hoeft er niet gezegd te worden

Ervaring is top. Goede inkoop, als de enige in NL leverancier van de ICS Sar9.

Ik had een bestelling gedaan. Daags nadien werd ik opgebeld met het bericht dat het artikel niet meer leverbaar was, maar dat ik een gelijkaardig (duurder) artikel kon krijgen voor dezelfde prijs. Dat noem ik fijne service! Aanrader!

Zowel het bestellen als de levering zijn prima verlopen.Netjes verpakt

Heel goed en snelle levering

Snelle levering, mooi verpakt, discreet ook. Zou er nog n keer b stellen

Goede communicatie, snelle levering, uitstekend verpakt.

Goede communicatie, snelle levering, uitstekend verpakt.

In 1 woord " GOED!"

Snelle levering, goed verpakt en producten zoals afgebeeld. Ik ga vaker bestellen!

Duidelijke afspraken goede en snelle communicatie

mijn er vering is zeer goed, ik werd netjes geholpen en de service is fantastisch.

Super snelle levering

contact via WhatsApp ging naar mij idee wat stroef

Uitstekende snelle levering

Bestelling gemaakt en betaald, volgende dag al in huis. Nog ruime tijd om de parts te monteren en te testen. Zonder zorgen naar de skrim. Top !

Gewoon een goede winkel

op de website alles duidelijk omschreven. Snelle levering.

Makkelijk simpel veilig netjes

Makkelijk betalen snel alles gevonden kwam netjes aan

snel en correct

Goede producten in de shop en online!

Producten worden goed verpakt en verzonden.

Uitstekende informatie en levering van Airsoft replica

Bij het selecteren van een nieuwe replica wordt het product rijkelijk gevuld met de benodigde informatie. Wanneer deze van essentieel belang is wordt deze in het rood aangegeven. Levering is vlot verlopen via Postnl zoals gewoonlijk

Goed, maar kan beter

Zoals al eerder was de bestelling makkelijk gedaan en was de site overzichtelijk. Bestelling was ook vrij snel verzonden en ontvangen. Helaas waren er wel onderdelen die niet overeen kwamen met de afbeelding en/of die niet pasten. Hierdoor is mijn probleem nog steeds niet opgelost en zal ik verder moeten zoeken. Onderdelen van de ASG CZ P09 komen gewoon niet overeen en dat is jammer wamt julkie zijn zoeen beetje de enige die deze onderdelen hebben.

Amazing

Amazing service received my product within a couple days even though I’m from UK absolutely brilliant would recommend to everyone

Goed verpakt en snelle levering

Mws gekocht bij unit13, was snel geleverd en in perfecte staat. Altijd top

Snelle levering goed verpakt En de kwaliteit is ook goed

Thermiekstraat 12 .

6361HB nuth