Geen artikel gekregen heb een mail gestuurt maar nog steeds geen antwoord

Geen artikel gekregen heb een mail gestuurt maar nogsteeds geen antwoord. Slechte service

Zoals het hoort

Alles is simpel en snel verlopen. Bestellen ging makkelijk en duidelijk. Toen de TM m4a1 eenmaal weer op voorraad was, werd hij na het bestellen ook binnen de afgesproken tijd geleverd. Goed verpakt, net als de bij bestelde magazijnen. Echter waren hier maar 4 van te bestellen, waarna deze alweer uit voorraad waren. Jammer dat de voorraad zo beperkt is. Maar kijkende naar de goede service is dat ook te verwachten. Kan niet wachten om hem uit te proberen met een skirm.

Top webwinkel!

Prijs en Communicatie is top.

Enorm leuk bezoek

Bij aankomst begroet geweest door een vriendelijke medewerker die me ook verder heeft geholpen bij mijn keuze. Om dan beneden geholpen te worden door een persoon in training, die het trouwens ook zeer goed deed. Chapeau Net mijn 1ste airsoft ervaring met eigen gear erop,zitten, en helemaal geen problemen gehad! Bedankt voor de goeie adviezen en service!

Perfect nothing to say

Nothing to say package was sent asap and received really quickly and everything was correctly protected

Goede prijs en breed assortiment

Goede communicatie, goede prijs, snelle verzending

Erg goede ervaring met unit 13 shop

Als enige tip zou ik zeggen plak even de doosjes met luchtbuks kogeltjes even dicht met een plakbandje . Beide doosjes waren bij mij open gegaan in het pakket Met vriendelijke groet Kevin van Nielen

Gewoon goede ervaringen

Tot op heden alleen maar goeie ervaringen gehad. Zowel via email als ik om advies vraag krijg ik altijd netjes antwoord met opties en kun kijk erop. En in de winkel ben ik ook altijd goed geholpen, in het verleden wel eens een probleem gehad met een replica en hier netjes over gemailt en ik kon er zonder problemen mee terugkomen. Ook toen is er een goeie oplossing gezocht. Enige nadeel vindt ik dat ze niet bij in de buurt zitten :P.

perfect

Knappe prijs en supersnel geleverd

Tevreden

Het bestelde product werd een dag van tevoren geleverd. Dit was erg goede service!

Top maar lang geduurd!

Heeft lang geduurd voordat ie eindelijk op voorraad (Corona denk?) maar toen ie eenmaal was super snel in huis en netjes verpakt!

Uitmuntende service en snelle levering!

De service is goed, ze reageren snel op vragen en de prijzen zijn dik in orde. Als het product op voorraad is word het snel geleverd. Ik ben zeer te spreken over unit13shop

Uitstekende service en producten

Snelle levering, goede kwaliteit en prettige service

Snelle levering goede prijs

kwaliteit artikelen goed tot zeer goed i am happy

Altijd heel goed optijd en buidelijke informatie

Een goed assortiment en duidelijk tezien wat op voor raad is en wat op bestelling leverbaar is

Snel en Correct

Ruime keuze, vlotte website en snelle levering. TOP!

Positoef

wat ik wel vervelend vind aan de website is alles wat niet op voorraad is of uitverkocht op de website te zien is. Maakt het rommelig en onoverzichtelijk

Geen op en aanmerkingen

Netjes updates gekregen van de status van mijn pakket en alles is goed en al aangekomen, ben zeer tevreden. Ze mogen meer aankopen van mij verwachten in de toekomst. Top winkel

EoTech 551 holosight

Kwam in een mooie case, had ik niet verwacht :) helemaal top en was binnen op de verwachte dag.

Makkelijk

Fijne webshop alles staat goed omschreven.

Ben goed behandeld geweest en zeer blij met het wapen dat is opgestuurt

Alles is perfect verlopen

Super goed geregeld

De juiste onderdelen samen besteld en werd gelijk verzonden wat echt mega fijn was dus top!

Heel makkelijk en een goede service

Goed op tijd! Goed kwaliteit!

Goed op tijd geleverd en goed kwaliteit product!

Thermiekstraat 12 .

6361HB nuth