Snel geleverd en overzichtelijke website

Eenvoudig een account aangemaakt, en snel geleverd

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Snel, correct en prima prijs.

Volgende dag verzonden, alles keurig. Als ik één suggestie zou mogen geven: een ‘waarschuw me wanneer dit artikel weer op voorraad is’ functie. Rest - prima.

Zeer goed! Verpakking had iets kleiner gemogen

Leuk dat ze zelfs voor een kleine bestelling toch een patch erbij deden! De bestelling bestond enkel uit een gbb nozzle en bucking en het was verzonden in een doos. Verder dik tevreden!

Goede webwinkel met veel assortiment

Geweldig bedrijf deskundig en gezellig

Mijn airsoft spullen gehaald hier deskundige mensen en behulpzaam. Ze nemen de tijd voor je

had men bestelling in 2 dagen mooi en proper dus heel tevreden

had een 30mm red dot besteld had het al binnen de 48 uur heel mooi en proper afgeleverd dus ik ben heel tevreden

Geweldig bedrijf

Goede en vlotte levering van het bestelde

Prima, zeer goed advies en meedenken

Prima, zeer goed advies en proactief meedenken. Gewoon super !

Alles super

Einkauf hat super funktioniert, Sachen wurden zügig verschickt mit Sendungsverfolgung, Paket kam schnell und sicher an. Empfehlenswert.

Super goed goede kwaliteit en Snelle levering

makkelijk besteld en vlotte levering.

makkelijk besteld en vlotte levering.

Zeer goede service, snelle levering

Fijne zaak om mijn spullen te kopen

Goeie kwaliteit producten en het mooie is dat als je het vandaag voor 12.00uur besteld het de volgende dag al thuis word bezorgd. Ben een zeer tevreden klant.

snelle service

snelle service

Betrouwbaar

Alles tip top in orde en optijd

Snel verzonden

Snel verzonden, uitgebreid assortiment

Prima geregeld.

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd !

Snel geleverd zonder problemen

Alles correct verlopen

Artikel is exact zoals omschreven

Snel

Netjes en snel ontvangen

top

goede communicatie en goed op de hoogte gehouden van de levering

Snelle levering en precies zoals omschreven

precies geleverd zoals omschreven en snel geleverd top

Vlekkeloos

Een super goede klantenservice, bestelling perfect aangekomen en zeer snel, heel goede klant vriendelijkheid, van mij mogen ze nog bestellingen verwachten score van mij 10/10

Mijn bestellingen altijd binnen de levertijd afgeleverd netjes en degelijk verpakt met een leuke attentie erbij goede service top. Mvg Marco leegwater

Thermiekstraat 12 .

6361HB nuth