Snelle levering goede kwaliteit

levering was snel de producten kwamen goed verpakt binnen en die gratis padge erbij was een leuke toevoeging. Zal zeker terug komen in de toekomst

Zeer goeie service en klantvriendelijk, geen enkele slechte opmerking .

Goeie service

Bestellen via de website was makkelijk

snelle service, goede prijs

snelle service, goede prijs, vriedelijk personeel, ruime keus in de winkel

CAA - Airsoft RONI G1 Conversion, Black

Snel service , goed webshop, helemaal blij met mijn aankoop van CAA - Airsoft RONI G1 Conversion, Black. Zeker aanraden

Parfait

Very easy to use, friendly website and had what ever I needed to fix my gun compare to others. Great work.

slechte ervaring met een medewerker in de gunstore

Een paar maanden geleden ben ik bij unit 13 geweest om een aangepaste replica te laten testen bij de chrono, werd toen geholpen door de wat langere medewerker met een baardje (weet z'n naam niet maar hij staat bijna altijd boven in de gunstore) ik mocht dat doen als ik wel wat kocht beneden bij de winkel. begrijpelijk natuurlijk en heb dat ook gedaan. Maar ben nu afgelopen zaterdag (30-05-20) weer gegaan en bij het binnenkomen in de gunstore werd ik gelijk aangesproken door de zelfde medewerker, op een vrij bijdehante manier vraagt hij of ik de chrono kosten kom betalen. blijkbaar had hij op de camera's gezien dat ik de vorige keer gelijk was gegaan, wat alleen maar was om m'n replica terug in de auto te leggen, om vervolgens gezamenlijk met een vriend ruim 100 euro beneden in de winkel uit te geven. maar dat klopte blijkbaar ook niet omdat hij het aan een collega na had gevraagd en die zei mij niet gezien te hebben (blijkbaar werkt er maar 1 iemand beneden). heb al meerdere klachten gehoord over de zelfde medewerker en ik vind hem ook altijd maar gehaast en geïrriteerd overkomen. dit is voor mij nu dus ook de druppel. in totaal ruim 1500 euro uitgegeven bij unit 13, en dan moeilijk gaan doen om 5 BBs door de chrono heen te schieten? dit is dan nu ook mijn laatste bezoek aan de winkel. verders ben ik zeer tevreden over de winkel en webshop, naast de voorgenoemde medewerker heel vriendelijk en behulpzaam personeel en een ruim aanbod aan replica's en accessoires die je niet ergens anders kunt halen in Nederland.

Super service

Altijd correct en optijd geleverd.

Altijd goede service en snelle levering. Over het algemeen veel op voorraad qua onderdelen dus ik bestel er regelmatig.

What you see is what you get. En snelle service.

:-)

Super shop, tolle auswahl, schnelle lieferung Every thing fine

prima product, snel geleverd

ja

Goede en betrouwbare webshop

Uitstekende ervaring met zowel de webshop als de fysieke winkel zelf. Ze hebben een uitgebreid assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Puntje van kritiek: Ik mis de optie om meerdere cadeaukaarten in te wisselen bij een aankoop op de webshop.

Ik had nog nooit iets geretourneerd, gelukkig was het goed uitgelegd op de site. Verder is alles zonder problemen verlopen en had ik na een paar dagen het geld alweer terug op mijn rekening staan. Overal ben ik dus zeer tevreden.

Snelle levering. Juiste info bij de producten.

Fijne webshop en keurige afhandeling telkens van de bestelde orders.

Ik ben zeer tevreden.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle afhandeling en levering van goed verpakte producten.

Goed!

Duidelijke website.

Topservice

Had een kapotte lipo binnen gekregen. Ze maakten geen probleem om een nieuwe op te sturen. Een service zoals het hoort. Top en bedankt.

uitstekend.

bestellen online is gemakkelijk en de afhandeling en levering van het product is snel en goed. met vriendelijke groet Louis.

Net bedrijf

Komen hun afspraken na

Goed vriendelijk behulpzaam

Ik kan Unit13 aan al mijn vrienden en kenissen aanraden. De service is simpelweg uitmuntent en de prijzen zijn zeer competatief. Als ik een verbeterpunt mag noemen dan zou ik aanraden kleine onderdeeltjes (zoals de rear reciever pins in mijn replica) per enveloppe te versturen om zodoende de verzendkosten voor deze relatief goedkope items wat te drukken. Overall was mijn ervaring echter uitstekend, ik kom zeker terug bij Unit13!

Een zeer goede ervaringen

Altijd netjes en duidelijk snelle service echt een top winkel ga zo door en als iets niet in voorraad dan krijg je mailtje van het magazijn man dat het lang kan duren. Dat is super netjes complimenten hoor

Thermiekstraat 12 .

6361HB nuth