slechte ervaring met een medewerker in de gunstore
Een paar maanden geleden ben ik bij unit 13 geweest om een aangepaste replica te laten testen bij de chrono, werd toen geholpen door de wat langere medewerker met een baardje (weet z'n naam niet maar hij staat bijna altijd boven in de gunstore) ik mocht dat doen als ik wel wat kocht beneden bij de winkel. begrijpelijk natuurlijk en heb dat ook gedaan.
Maar ben nu afgelopen zaterdag (30-05-20) weer gegaan en bij het binnenkomen in de gunstore werd ik gelijk aangesproken door de zelfde medewerker, op een vrij bijdehante manier vraagt hij of ik de chrono kosten kom betalen. blijkbaar had hij op de camera's gezien dat ik de vorige keer gelijk was gegaan, wat alleen maar was om m'n replica terug in de auto te leggen, om vervolgens gezamenlijk met een vriend ruim 100 euro beneden in de winkel uit te geven. maar dat klopte blijkbaar ook niet omdat hij het aan een collega na had gevraagd en die zei mij niet gezien te hebben (blijkbaar werkt er maar 1 iemand beneden).
heb al meerdere klachten gehoord over de zelfde medewerker en ik vind hem ook altijd maar gehaast en geïrriteerd overkomen. dit is voor mij nu dus ook de druppel. in totaal ruim 1500 euro uitgegeven bij unit 13, en dan moeilijk gaan doen om 5 BBs door de chrono heen te schieten? dit is dan nu ook mijn laatste bezoek aan de winkel.
verders ben ik zeer tevreden over de winkel en webshop, naast de voorgenoemde medewerker heel vriendelijk en behulpzaam personeel en een ruim aanbod aan replica's en accessoires die je niet ergens anders kunt halen in Nederland.