Zeer klantvriendelijk

Goed geholpen door het personeel van Unit13 , Top!

Snel verzonden

Zeer snel verzonden, donderdag besteld en had vrijdag binnen moeten komen. Nu dinsdag en het ligt het nog steeds bij postkantoor. Dus kan geen verdere beoordeling geven.

Klant gericht met goede service

zoals te verwachten

tweede loop van de merk ,in mijn snipper ben ik daar zeer tevreden over ,helaas moet ik nog testen met mijn dmr maar twijfel zelfs daar niet dat het resultaat weer uitstekend zal zijn thanks aan de mensen van unit 13 voor het snel op sturen van deze loop

Goede service, snelle bezorging.

Problemen

Mijn hopup bucking verstopte de toevoor van bolletjes beetje teleurgesteld maar voor de rest top winkel.

Snelle levering.

Duidelijke webshop, snelle levering.

ruim assortiment en supersnelle levering

mooie site, ruim assortiment en supersnelle levering. wel spijtig voor de reuze doos met maar een mini onderdeel erin :-) het had wss in een dikke omslag gekund lol.

Helemaal geweldig

Goeie spullen, snel binnen, goeie services

Ruime keus, goede en snelle levering

Tot op heden meerdere online bestellingen geplaats. Zeer tevreden over de diversiteit aan betaalmogelijkheden en de ruime keuze aan artikelen in de shop. Ook is er de keuze tussen opsturen of afhalen van de bestelling. Levertijden zijn over het algemeen zeer goed. Aangezien ik in Sittard zelf woon haal ik de bestelling altijd zelf op. De medewerkers in de winkel zijn vriendelijk en nemen alle nodig tijd voor je ook als je vragen hebt over de artikelen of het beste gebruik hiervan. Ik ben zeer tevreden.

SUPER!

bestelling ging erg vlot , al mijn vragen werden beantwoord netjes via whatsapp, pakketje was snel geleverd , netjes verpakt! Dit weekend de replica testen op een skirm ben erg benieuwd! Zeer tevreden

OK webshop

Naar aanleiding van een klacht van mij kant wordt er netjes gereageerd en uitleg gegeven. Ik ben tevreden over de afhandeling.

Snelle service, goede producten

De producten waren zoals omschreven en werden snel geleverd.

Breed assortiment HPA toebehoren en weer snel geleverd.

Prima webshop.

Top sevice

Zoals altijd goed materiaal , vlot geleverd en prima service. Zinvolle initiatieven om de coronatijd voor iedereen draaglijk te maken

altijd heel goede service

altijd goeie service snel geleverd

Zeer behulpzaam en inspelend

Terwijl er iets bij jullie niet wordt verkocht, proberen jullie altijd de mensen tevreden te houden. Goed bezig

Past helaas niet op de 1punt sling die ik al had. Dit stond omschreven in omschrijving dus was hier van op de hoogte. Door deze om te draaien zonder problemen kunnen bevestigen aan de 1 punt sling die ik al had. Ik kon deze alleen bij jullie vinden, dus ik ben al met al zeer tevreden met dit product.

Vaak net de dingen waar ik naar op zoek ben die ergens anders net niet te vinden zijn. Redelijke prijzen. Snelle levering.

Donderdag avond besteld zaterdag morgen in huis. Beter kan niet

Snelle en goede service

2 dagen na de online bestelling heb ik de bestelling ontvangen. Ik had meerdere artikelen besteld die netjes en compleet in 1 verpakking werden verwerkt. Top. Goede prijs en snelle levering. Ik ben helemaal blij en tevreden.

makkelijk te bestellen en snelle levering

Ze zijn altijd behulpzaam, en vriendelijk

Kom er nu al 1,5 jaar met volle tevredenheid. Hoop dat we snel veld 3 kunnen komen ervaren.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Overzichtelijke website. Zending is traçeerbaar. Correcte en vlotte afhandeling.

Thermiekstraat 12 .

6361HB nuth