Reactie van het bedrijf
Geachte,
we hebben uw beoordeling ontvangen .
klopt op dit moment zijn er inderdaad een aantal dingen niet op stock,helaas bestaat de airsoft wereld veelal uit import van artikelen uit andere landen .
momenteel zijn er in hongkong veel problemen ivm de regering die dwars ligt .waar ook veel goederen vandaan komen .
dit geld hetzelfde voor amerika ,die als eerste recht heeft op alles van producten uit de usa voor eigen winkels die daar gestationeerd zitten.
daardoor worden veelal producten niet uitgeleverd .
sommige merken zijn daarom al bij ons vervangen ,zoals condor ,propper en zijn andere merken hiervoor in de plaats gekomen .
maple leaf zouden wij graag in ons assortiment willen opnemen ,echter werkt het in de airsoftbranch net als bij autohandelaren .
als je dealer bent kun je dit verkopen ,anders helaas niet
bij maple leaf zijn er helaas contracten met andere afnemers als dealer gesloten ,vandaar dat wij dit niet in ons assortiment hebben .
daarin tegen hebben wij weer merken zoals lambda en pdi ,action army de tegenhangers van maple leaf
des alsnog doen we ons uiterste best om alles constant op voorraad te hebben,maar dit is niet altijd mogelijk helaas.
wij zullen u per email ook even vragen ,welke producten u interesse heeft ,zodat wij u meer informatie kunnen geven over evt levertijden
mvg unit 13 shop