Dag Sanne, Jammer dat je niet geheel tevreden bent. Ik ben benieuwd wat je bedoeld met ‘beschadigingen’. De champagne coupe glazen zijn namelijk net nieuw en op onze bestekken kunnen slechts lichte krasjes zitten en kunnen volgens ons naast nieuwe bestekken liggen. Voor wat de klantvriendelijkheid zijn wij, we waren gisteren maar met z’n tweeën aanwezig, niet bewust van onvriendelijkheid. Ik ben zelfs naar je toe gekomen omdat je dacht dat de desbetreffende deur dicht was of vanzelf zou opengaan. Maar we zullen hier zeker opletten. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Evelien, De beste wensen voor 2023 en dank je wel voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Babet, Wij wensen je een heel mooi 2023 toe en dank je wel voor de feedback. Het blijft een aandachtspunt om glaswerk schoon te leveren. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Marloes, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dank je wel Michiel, Dit is een mooie afsluiting van het jaar. Een hele fijne jaarwisseling gewenst en een mooi 2023! Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Goedendag, Wat vervelend dat u zo lang op ons heeft moeten wachten en dat wij u hierover niet even gebeld hebben. Dit is zeker niet de normale gang van zaken. Ook tijdens drukke tijden hadden wij u moeten bellen. Sorry voor het ongemak. Wij wensen u een mooi uiteinde en een heel goed 2023 toe. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Sjaak, dank je wel voor deze geweldige beoordeling. Wij wensen je een fijne jaarwisseling en een mooi 2023 toe! Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dank je wel Jacques, We zien je graag volgend jaar weer terug. Een hele fijne jaarwisseling gewenst! Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dank je wel Ab voor deze mooie review. Alvast een hele mooie jaarwisseling gewenst! Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Gerard, dank je wel! Een hele fijne jaarwisseling gewenst. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Een hele fijne jaarwisseling gewenst! Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dank je wel Kim voor deze mooie beoordeling. Wij wensen je een heel mooi 2023 toe! Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dank je wel Jan-Maarten. Een hele fijne jaarwisseling gewenst en tot snel! Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dank je wel Hans voor deze mooie beoordeling. Hier kunnen we het jaar goed mee afsluiten. Wij wensen je een heel mooi 2023 toe! Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag René, Dank je wel. Een hele fijne jaarwisseling gewenst! Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dank je wel David, Daar zijn we collega’s voor. Wij wensen je een hele mooie jaarwisseling toe en een geweldig 2023! Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dank je wel Richard. Een hele fijne jaarwisseling gewenst en een mooi 2023! Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Wie in Midden-Nederland op zoek is naar feest-verhuur, kan er eigenlijk niet omheen: Arma Horecaverhuur. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.