Dag Theo, Hier worden we helemaal blij van. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Thirza, Wat jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de bestekken. De Stone Washed bestekken zien er zo uit en heeft gelukkig niks te maken met etensresten. Deze bestekken zijn ze zo gefabriceerd dat ze een vintage look hebben en dus mat van kleur zijn en ziet het er vlekkerig uit. In combinatie met bepaalde servieslijnen is het juist een perfecte combinatie. Ondanks jouw slechte ervaring hopen we dat je toch nog weer bij ons wil komen huren. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Tiny, Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Ingrid, Dat is vervelend dat wij niet de verwachte kwaliteit hebben geleverd. We zijn wel blij dat je toch weer bij ons besteld hebt. Het is bij ons een extra aandachtspunt geworden om hierop te controleren. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Oh wat een mooie beoordeling. Dank je wel Mark Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Johan, Hier worden we helemaal blij van. Dank je wel en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Ilja, Wat fijn dat je zo tevreden met ons bent. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Tom, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Maarten, Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de service. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Rosemiek, Je hebt helemaal gelijk m.b.t. de bereikbaarheid. Tijdens pauzes is dit ook lastig te realiseren. Erg fijn dat je ons zo’n mooie beoordeling geeft. Dank je wel. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Soumaya, Dank je wel voor deze geweldige beoordeling! Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Robert, Hier worden we blij van. Dank je wel. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Paul, Dank je wel. Flexibel zijn staat hoog bij ons in het vaandel. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Irene, Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons. Dank je wel. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Ester, Dank je wel voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dank je wel! Wij dragen ‘Ome Joops Tour’ ook een zeer warm hart toe. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Daphne, Dank je wel en wat fijn dat je zo tevreden was. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Dag Alwin, Wat een geweldige beoordeling. Dank je wel. Met vriendelijke groet, Marc Sanders
Wie in Midden-Nederland op zoek is naar feest-verhuur, kan er eigenlijk niet omheen: Arma Horecaverhuur. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.