Prettige service en goede producten.

Reactie van het bedrijf

Dag Hans, Dank je wel voor deze geweldige beoordeling. Wij wensen je een hele fijne jaarwisseling en een mooi 2023 toe! Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Prima verzorgt voor 21 dinner

We hebben alles gehuurd voor 21 dinner. Perfect ontvangen in geode staat en daarna werd het weer fijn opgehaald. Prima zo!

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Bart Een hele mooie jaarwisseling en 2023 gewenst! Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Top geregeld!

Super geregeld en aangepast naar de wens van de huurder!

Reactie van het bedrijf

Bo, dank je wel! Wij wensen je een heel mooi 2023 toe. Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Goed omen op tijd houden zich aan de afspraak

Nette chauffeurs

Reactie van het bedrijf

Dag Carina, Dank je wel voor deze beoordeling. Een heel mooi 2023 gewenst! Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Service zoals deze moet zijn!!!!

Arma is een zeer zorgvuldige leverancier met een perfecte en snelle dienstverlening. Een de mensen zijn aardig!!

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Ferry! Een heel fijn uitende en een heel mooi 2023 gewenst! Tot snel Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Stoelen gehuurd voor een feestje, hele goede service en goed geholpen in de winkel maar ook via de mail. Wij waren erg tevreden.

Reactie van het bedrijf

Dag Senel, Dank je wel! Een heel uiteinde en mooi 2023 gewenst! Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Fijne snelle service van goede producten!

Snelle reacties op aanvragen en veranderingen. Bezorgen op afgesproken tijden en hebben vriendelijke personeel. De materialen zijn prima en zoals wordt beloofd.

Alles prima geregeld. Jammer dat ik terug moest omdat de verkeerde kapstok was meegeleverd en als tip zou ik toch de kratjes met borden minder vol doen. Ik vond t nog erg zwaar.

Goed geregeld.

Goede hulp, ook via de telefoon. Goede service omtrent ophalen!

serviceverlenend, meedenkend en flexibel gemak.

diverse attributen gehuurd en laten leveren, en zelf opgebouwd. tot op het laatste moment wijzigingen doorgevoerd, en voor elkaar gekregen. het gehuurde werd in handzame karren beschermd verpakt, duidelijke pakbon aanwezig. levering en ophalen was ook perfect verzorgd. Chapo

Reactie van het bedrijf

Dag Ron, Wat een geweldige feedback! Dank je wel, hier worden we heel blij van. Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Mooie producten, klantvriendelijk bedrijf

Positief

Reactie van het bedrijf

Dag Helga, Dank je wel voor deze geweldige beoordeling! Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Alles vlotjes en soepel geregeld

Alles is vlotjes en soepel geregeld. Vriendelijk geholpen, ben dus zeer tevreden

Reactie van het bedrijf

Dag Jan, Dank je wel voor deze geweldige beoordeling! Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Alles prima en vlot geregeld

Alles prima en vlot geregeld

Uitstekende dienstverlening voor inrichting & aankleding van je event!

Voor de internationale openingslunch van het WK Volleybal hebben we gebruik gemaakt van de diensten van ARMA voor divers meubilair, servies en linnengoed. Alles werd na een aanpassing op de offerte twee dagen tevoren (fijn dat dat nog kon) op tijd en correct geleverd, schoon en gebruiksklaar. Veel mooie items in het assortiment waarmee je elk event qua sfeer en stemming optimaal kan neerzetten voor je klant en gast!

Reactie van het bedrijf

Dag Britt, Wat fijn dat je zo ontzettend tevreden bent met onze service en assortiment, en dank je wel voor deze 10! Met vriendelijke groet, Marc Sanders

fijne leverancier

goede ervaring

Dank je wel Freddie! Met vriendelijke groet, Marc Sanders

alles weer prima en op tijd geregeld.

Altijd snelle reactie en goede telefonische bereikbaarheid.

Reactie van het bedrijf

Dag Marleen, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Snelle, vriendelijke service

Mail gestuurd omdat ik er via de site niet uitkwam. Meteen een mail gestuurd en een offerte gekregen en via de mail geregeld. Super!!!

Reactie van het bedrijf

Dag Candice, Dank je wel voor deze mooie ervaring en dank je wel voor deze geweldige beoordeling. Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Alles klopte

Alles klopte zoals overeengekomen, tot de terugbetaling aan toe. Complimenten

Reactie van het bedrijf

Dag Emma, Wat geweldig dat je zo enorm tevreden bent. Dank je wel! Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Super geregeld

Ga zo door

Reactie van het bedrijf

Dag Inge, Dank je wel voor deze mooie beoordeling, en dat doen we zeker! Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Netjes aangeleverd en op tijd weer opgehaald

Dank je wel Astrid Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Prima behandeld

Zakelijk en goede sfeer

Reactie van het bedrijf

Het gaat,kan beter qua produkt(klaptafel)huren

De tafel die wij gehuurd hadden was loodzwaar ,oud houten lelijk blad en er ontbrak een klem onder het blad waar de poot in zat .dus zat aan 1 kant los.wij dachten met een klaptafel dat die wat handiger te vervoeren was!

Reactie van het bedrijf

Dag Ellen, Dank je wel voor je reactie. Wat vervelend dat er een defect aan de tafel was. Als wij iets niet goed geleverd hebben, ruilen we het graag om. Voor calamiteiten zijn we ook buiten kantooruren bereikbaar. Deze tafels zijn idd zwaar. In de verhuur moeten we helaas rekening houden met degelijkheid en daardoor duurzaamheid. Het zijn zeker geen nieuwe tafels en kan er op het blad een beschadiging zitten. Deze klaptafels worden meestal ook gebruikt met tafellinnen. Met vriendelijke groet, Marc Sanders

x

Geweldig, dank je wel!! Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Degelijke materialen voor een prima prijs

Het was soms lastig om contact te krijgen met Arma verhuur (telefoonnummer vaak niet bereikbaar). De materialen daarentegen klopte allemaal volgens bestelling en werden volgens tijdsplan geleverd en opgehaald.

Reactie van het bedrijf

Dag Anke, Dank voor je reactie en jammer voor de lage score. In verband met de enorme drukte en om de werkzaamheden verwerkt te krijgen hebben we idd overdag de telefoon regelmatig op de nachtstand gezet waardoor me minder goed bereikbaar waren. Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Offerte binnen een dag ontvangen en alles goed geregeld. Houden zich aan de afspraken! Zeker een aanrader.

Reactie van het bedrijf

Dag Bo, Dank je wel voor deze geweldige beoordeling! Met vriendelijke groet, Marc Sanders

Over Arma Horeca Verhuur

Wie in Midden-Nederland op zoek is naar feest-verhuur, kan er eigenlijk niet omheen: Arma Horecaverhuur. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.