Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit reviews blijkt een consistente tevredenheid over de service en de leveringspunctualiteit. Klanten waarderen de heldere communicatie, het vriendelijke personeel en de kwaliteit van de materialen. De samenwerking wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid en klantgerichte service. Al met al een betrouwbare partner voor evenementen en verhuur.
Alles volgens afspraak en telefonisch ook goed bereikbaar
22 September 2023
Esther
Doesburg
Dag Ester,
Dank je wel voor de mooie beoordeling.
Marc Sanders
Snelle service hangt wel prijskaartje aan
26 August 2023
jan
Wijchen
Onze samenwerkong duurt al vele jaren en is te typeren als bovenstaand omschreven.....
23 August 2023
Bert Dozeman
Arnhem
Arma Horeca Verhuur is al jarenlang partner van Ome Joops Tour. Ook dit jaar hebben zij ons wederom enorm geholpen. Samen een duurzame toekomst voor de jeugd van Arnhem,
Secretariaat Ome Joops Tour
Dank je wel!
Wij dragen ‘Ome Joops Tour’ ook een zeer warm hart toe.
Marc Sanders
Laatst voor de eerste keer met Arma samengewerkt en tevreden over de dienstverlening!
Anki
Overlangel
Snel geregeld en alles conform en tijdig geleverd. Apparatuur was uitstekend en schoon.
Daphne
Apeldoorn
Dag Daphne,
Dank je wel en wat fijn dat je zo tevreden was.
Marc Sanders
Duidelijke website, goede en duidelijke communicatie bij vragen en eventuele aanpassingen; geleverd en opgehaald geheel volgens afspraak.
1 August 2023
Technische Dienst
Arnhem
Voor onze kort dag - bruiloft heb ik stoelen en parasols en tafels gehuurd. Omdat we op locatie waren moesten we wat flexibiliteit vragen bij het opsteken en afleveren en dat ging prima. Goede snelle communicatie en ze komen afspraken na. Chauffeur heeft ons zelfs geholpen aan schroeven draaiers om een bord uit elkaar te halen. Allemaal heel netjes en correct. Spullen zagen er netjes uit!
31 July 2023
Kitty
Velp
Erg goede service .
31 July 2023
Jacquiline
Elst
Helemaal top, komt afspraak die we gemaakt hebben na, en de borg stond ook weer binnen een paar dag op onze rekening.
Alwin
Nijmegen
Dag Alwin,
Wat een geweldige beoordeling. Dank je wel.
Marc Sanders
prima service alles goed geregeld
roland
arnhem
Dank je wel Roland!
Marc Sanders
We werden vlot geholpen en de gehuurde producten waren prima.
HP
Westervoort
Top service. Duidelijke communicatie en scherpe prijs. Bezorgen en ophalen van spullen was ook zeer goed geregeld.
Aircomakers
Elst
Dank je wel!
Marc Sanders
Ik heb 65 stoelen gehuurd tegen een alleszins redelijke prijs. Stoelen waren van prima kwaliteit.
Werner
Dieren
Dank je wel voor deze geweldige beoordeling
zeer positief , erg behulpzaam
R. van Berlo
zutphen
Hier worden we helemaal blij van. Dank je wel.
Marc Sanders
Veel keus uit tafels en stoelen om te huren, en wat ik heb gehuurd voldeed aan mijn verwachtingen. Prima
Yvette
Arnhem
Bestelling online geplaatst, mijn man op laten halen. Ik was ontevreden met de taart toren en 1 lichtslang was defect. Ik heb de spullen zelf terug gebracht en dit aangegeven en hebben ze netjes opgelost. Kortom ik kom terug
Leonie
Westervoort
Ondanks dat je niet helemaal tevreden was met wat we geleverd hebben, zijn we wel blij met deze mooie beoordeling.
Marc Sanders
Wij bestellen regelmatig bij Arma voor onze klanten en zijn zeer tevreden. communicatie loopt goed, alles staat klaar bij het ophalen, goede producten en het klopt altijd wat er meegegeven wordt. Heel tevreden mee!
Marina Groenendijk
Oosterbeek
Dank je wel Marina. Wij zijn ook blij met jou als vaste afnemer.
3 July 2023
Anne
Vught
Arma is een betrouwbaar bedrijf, er wordt goed met je meegedacht. Veel maatwerk. Fijne samenwerking!
2 July 2023
Elze
Nijmegen
Wij huren al jaren bij Arma en ieder jaar zijn de materialen goed geregeld en in orde. Alles staat netjes klaar op de dag van ophalen.
27 June 2023
Ronald
Arnhem
Goede service, goede artikelen voor een goede prijs
26 June 2023
Gerard Legters
Velp
Top service en een aanrader als je feest te vieren hebt.
24 June 2023
Jan
Arnhem
Jammer dat er geen hulp beschikbaar was bij het uitladen.
20 June 2023
W.J. de Bruin
Huissen
Goede dag,
Het kan idd gebeuren dat zodra het erg druk is, er bijna geen ruimte is om mee te helpen met het laden / lossen van de materialen. Dit blijft een aandachtspunt.
Marc Sanders
Arma komt na wat ze beloven.
20 June 2023
Yolanda
Doesburg
Dag Jolanda,
Wat een fijne beoordeling. Dank je wel!
Marc Sanders
Wie in Midden-Nederland op zoek is naar feest-verhuur, kan er eigenlijk niet omheen: Arma Horecaverhuur. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.
Doctor C Lelyweg 4
6827 BH Arnhem