Flessen Soju zijn snel en heel binnen gekomen!

Op en top service

Wat attent om een sms-je te ontvangen omdat ik mogelijk een verkeerde bestelling had gedaan. Er werd echt meegedacht en ontving ook nog een attentie omdat er iets uitverkocht was.

Mijn bestelling had ik snel op tijd binnen, goed ingepakt, top.

Prima online shop

Fast delivery. Very good customer service. complete order arrived without any problems!

Goed verpakt, levering duurde niet super lang. Alleen de datum op de yuzu en plume sake gaf aan dat het al een paar maanden verlopen was. Nu maakt t waarschijnlijk niet uit want het is alcohol, maar voor het idee vond ik het een beetje jammer. Verder is alles goed aangekomen.

Top.

Goeie website en bestelling wordt snel geleverd. Zeer betrouwbaar bedrijf!

goede service, snelle levering

een mooi aanbod van Japanse producten.

fast delivery, rare products

fast delivery, rare products, good description

Snel en goed

Goede website, snel besteld en geleverd. Netjes verpakt.

Komt beloftes na en snelle levering

Snelle levering. 2 dagen na bestelling in huis. Producten op de foto's komen overeen met werkelijkheid.

Zoals altijd prima.

Koop er al jaren. Prima winkel.

Producten kwamen snel en goed/veilig verpakt! Ik bestel hier zeker opnieuw

Prima produkten en prima dienstverlening.

Het bedrijf reageerde vlot nadat ik mijn bestelling gedaan had en hield mij ook keurig op de hoogte tijdens het verzendproces. Het produkt kwam goed verpakt in een nieuwe doos aan bij mij thuis. Het zag eruit zoals ik op de foto (site) gezien had en besteld had, dus ik ben er blij mee.

Snelle en correcte levering van de bestelde producten.

Had verschillende smaken mochi besteld. Alles was netjes verpakt en heel aangekomen. Ze zijn allemaal heerlijk van smaak!. Wel voor €1 extra een verzekerde bezorging genomen.

Bestelde product niet ontvangen.

Bestelde product is niet geleverd. Herhaaldelijk contact over gezocht, maar geen enkele reactie.

Great stuff

Will order again here! Arrived fast & perfect condition

Goede website en snelle bezorging

Ik had wat twijfels vanwege het ontbreken van het thuiswinkel keurmerk, maar die waren ongegrond. Op zoek naar producten die in Nederland slecht te vinden zijn, kwam ik op deze website uit. Een groot assortiment in dit segment, kwalitatief goede service en mensen die met je mee denken. Al met al een goede ervaring!

Niets op aan te merken

Voorraad goed op orde en snelle versturing.

Alles wat ze beloven komen ze na

Bestelde artikelen binnen 48 uur in huis anders een mailtje

geweldig

snelle levering, heel aangekomen! in 1 woord PERFECT!!

Prettige ervaring en vriendelijke service.

Eerste bestelling gedaan volgende dag in huis. Prima verpakt mooie spullen.

Duidelijke website, ik werd op de hoogte gehouden over mijn bestelingen.

Snelle levering, zeer goed verpakt en voldoet geheel aan beschrijving!

Makkelijke manier van bestellen, mooi product, goed verpakt en snel verzonden.

Vriendelijk service

Kreeg een berichtje dat een bepaald artikel niet meer op voorraad was, en toen kon ik gewoon een alternatief artikel kiezen.

3 Houtstraat

Nijmegen 6511 JK