Goed voor elkaar

Vond wat ik zocht en meer. Levering kwam goed op tijd en netjes aangeleverd.

Betaalbare producten en snel geleverd.

Ik ben blij dat ik de Japanse spullen kan bestellen voor een betaalbare prijs. Het enige kleine minpuntje is dat ik de verkeerde soort dashi heb gekregen maar het is nog wel te gebruiken. Hopelijk gaat het de volgende wel goed. Ik ben in ieder geval blij met mijn bestelling.

Snelle levering!!

Very nice

Fast delivery, excellent quality

Goede artikelen en veel keuze. Was alleen een paar producten niet op voorraad helaas.

Leuke producten, snelle levering

Leuke producten, snelle levering

Mooie producten, snel geleverd

Japanse stokjes en twee schalen gekocht. Erg dergelijke kwaliteit. Mooi en praktisch, want het kan in de vaatwasser. Bij het bestellen word je wel erg bang gemaakt voor het breken van servies tijdens het transport, zodat je extra moet betalen voor een verzekering.

Vlot en aangenaam

Een van de producten was uitverkocht en ze hebben me snel op de hoogte gebracht en het samen opgelost. Voor de rest was alles in orde.

Jammer

dacht dat de biertjes uit Japan kwamen. Staan er gewoon Nederlands op

Erg tevreden!

Erg blij om deze winkel te vinden, het bewaart mijn mooie herinneringen aan Japan. De service is uitstekend, zo vriendelijk en efficiënt. Levering is extreem snel.

Een prima webwinkel

Een snelle levering. Unieke producten gevonden en besteld.

Fijn aanbod.

Ze hebben eigenlijk alle spulletjes die we standard gebruiken, maar toch lastig te krijgen zijn in Nederland. Denk hier bij aan Calpis.

Snelle levering giftbox valt tegen

Ik had meer verwacht van de gift box voor 20 euro. Er zat weinig in geen Japanse crackers of typische Japanse snacks voor bij de borrel.

Vlotte en zorgvuldige levering

Altijd netjes gecompartimaliseerd verzonden met instructies wanneer er iets speciaals moet gebeuren bij sommige producten. Vlotte levering en nooit problemen gehad met betalingen. Aanrader!

Goede kwaliteit en service!!

Keurig op de hoogte gehouden wanneer producten weer op voorraad waren.

1 product over datum, verder goed

Op zich prima, echter 1 product is over de houdbaarheidsdatum! Vraag: Hoe nu te handelen?

Het pakket is snel geleverd en de klant wordt goed op de hoogte gehouden met de verzendings procedure. Het product zelf is van uitstekende kwaliteit en laat je het Japanse gevoel herleven. 本当にありがとうございました

Goed verpakt!

Goed verpakt en de volgende werkdag verzonden (bestellen voor 12:00uur dezelfde dag verzonden konden ze niet waarmaken). I

Snelle levering, goede communicatie

Op de site staan niet overal maten bij. Ik wilde een set van sushiborden met kommetjes bestellen en stuurde een app met de vraag wat de maten waren. Ik kreeg een foto teruggeappt waarop de set te zien was met de centimeter ernaast. Superduidelijk :)

Snelle levering & lekkere mochi !

Goed advies, snelle levering

Ik heb mini flesjes sake besteld voor n proeverij, wist niet wat te bestellen, maar via de app heb ik goed en snel advies gekregen. Vervolgens de sake besteld die de volgende dag werd afgeleverd, top!

Zeer snelle levering van mooie producten

Had enkele dagen na de aankoop al mijn bestelling aan huis. De kommen waren goed ingepakt om breuken te voorkomen. En het zijn natuurlijk ook mooie items

Snelle levering zelfs naar België

Snelle levering zelfs naar België, had het niet zo snel verwacht

Kwaliteitsproducten , goed verpakt en snel geleverd

3 Houtstraat

Nijmegen 6511 JK