Leuke site

Dat wat ik besteld had heb ik in de kwantiteit ontvangen, maar het precieze wat ik had willen hebben daar ontbrak het aan. Ik wilde 3 rijstkommen (verschillende) doch kreeg 3 gelijke. En de misosoepkom is ook wel aan de kleine kant. Alleen de soeplepel was perfect. Als ik weer eens een bestelling plaats dan hoop ik wel dat te krijgen wat ik exact bestel.

....

.......

Bezorgings problemen, verpakking stuk

Helaas was 1 vd 3 bestelde flessen Sake niet aanwezig in de doos. Wel het doorweekte doosje vd fles zat in de doos. Het lijkt erop dat met het pakket gegooid is bij de post. Ik heb Seikatsu hierover een e-mail gestuurd met foto’s vh beschadigde pakket maar helaas geen reactie. De andere twee flessen Sake waren natuurlijk prima.

Goeie service gekregen

Ben tevreden met mij aankoop, snel mij iapanse snacks binnen gekregen . Zal zeker binnenkort weer bij bestellen.

Zeer goede service

Duidelijke website, bestellen verliep makkelijk en keurig bericht over verzending.

Snelle en correcte afhandeling.

Snelle en correcte afhandeling. Zeker een aanrader.

Prima site

De site is overzichtelijk en praktisch. Alles wat ik had besteld, heb ik zonder problemen na 2 dagen binnengekregen.

Peach soju

I am a big fan of peach soju and it is hard to find in Europe. Though the bottle I received is not bubbly anymore (I don't know if it has to do with the date (2018) on the bottle)..

Japanlicious

Goede producten, snelle afhandeling. wat wil je nog meer.

Accuraat en vriendelijk

Snelle levering! Bij niet leverbare producten goede alternatieven en uitleg.

Absoluut prima

Perfecte opvolging van mijn bestelling en levering.

Zeer tevreden, goede service en levering.

Snelle levering en zeer lekker

Alles perfect geleverd

Japanese Green Tea

Excellent service en bedankt! Hou van de authentieke smaak...lekker!

Alles mooi in orde!

Alles netjes en snel geleverd.

Goede service en snelle levering

Pakketje kwam snel aan, op eventuele vragen werd er snel geantwoord.

Groot aanbod en snel bezorgd

Seikatsu heeft een groot aanbod van Japanse producten die je niet zo gauw bij een toko zou vinden. Daarnaast is de service geweldig en is het snel bezorgd.

Gemakkelijk & snel

Veel keuze en alles is makkelijk te vinden onder de juiste categorie. Snelle verzending & bezorging. Ik heb niks negatiefs te melden!

Snelle bezorging

Makkelijk te bestellen, snelle service

Uitstekend service!

Vlot en veilig ingepakt.

Toppertje!

snelle levering, mooie producten en goed verpakt.

Jammer

Ik had iets op jullie site besteld en betaald. Ik kreeg het wel op tijd binnen, maar ik wist een onderdeel. Ik had een 5-delige theeset met Sakurabloemen besteld. De theepot kan niet gebruikt worden zonder het handvat. Ik had een bericht gestuurd via de site, maar heb nog niks terug gehoord. Jammer want de leveringtijd en het assortiment zijn wel prima..

3 Houtstraat

Nijmegen 6511 JK