Vlotte levering

Veel keus met leuke producten. Spulletjes worden vlot geleverd en zijn goed verpakt.

Zeer goede kwaliteit producten

goed ingepakt en snel geleverd

Breed assortiment, veilig en snel geleverd

Een leuk divers assortiment. Snelle verwerking van de bestelling met een correcte afhandeling en verpakking.

Zeer snelle service, uitstekende kwaliteit, goede prijs.

Groot assortiment, made in Japan. Zeer snelle service, uitstekende kwaliteit, goede prijs. Ik bestel hier zeker opnieuw voor Japanse producten.

Snelle bestelling en levering

Site is makkelijk te gebruiken. Genoeg opties om te betalen.

Snelle, goede service. Producten in tegenstelling tot wat ik hier las, lang houdbaar.

Netjes aangeleverd en vlug

Goed bevallen

Klantenservice is beroerd

Bij problemen wordt de postNL aangewezen als boosdoener. Pakket niet ontvangen? PostNL. Schade aan de geleverde materialen? PostNL.

makkelijk snel intact mooi

Mooie schaaltjes zijn snel en goed bezorgd. Ik ben tevreden.

Mooi product en snelle levering.

Mooie producten. Voldeden aan de verwachting. Snelle levering en prettige webshop

Zeer goed en snel geleverd

Zeer snel geleverd

Mooie spullen, snel geleverd, goede kwaliteit.

Erg blij met mijn bestelling. Een aanrader!

Snelle levering!

Correcte prijzen, goed verpakt en snel geleverd in België. Tevredem klant.

Super snelle levering zelfs tijdens de feestdagen. Alleen de verzend kosten zijn best duur voor bestellingen onder de 40 euro

Wat ik lastig vond is dat ik het niet gratis bij n afhaalpunt kon afhalen. En ook dat het persoonlijk aan mij overhandigd moest worden (ik denk omdat ik het heb laten verzekeren). Gelukkig mochten mijn buren het wel aannemen nadat ik hen de 'code' had gegeven en n briefje voor de bezorger op de deur had geplakt. Verder prima en snelle service.

Heel vlug geleverd, alle producten waren aanwezig en in goede staat. Ik ben zeer tevreden.

Prima producten, alleen wel weinig voorraad.

Top service en communicatie

Erg tevreden

Bestelling was prima verzorgd

7 producten waren over datum

Heel leuk om de Japanse keuken te ontdekken. Echter had het nog leuker geweest, mochten er geen 7!!!! producten over datum geweest zijn. Sommige al 3/4 maanden. Schandalig dat jullie dat niet controleren

Topper!

Mooie artikelen! En snelle levering! Kwetsbare artikelen waren ook goed verpakt! En aanrader!

It's the perfect website to buy japanese beers

Makkelijke website, goed verpakt, optijd bezorgd.

De site laat een goede uitgebreid assortiment tonen aan alle soorten Japanse producten en meer. Betaling liep vlot en er zijn genoeg contact methodes voor mocht er iets mis zou gaan, de levering was snel en vlot verlopen en de producten waren goed aangekomen.

Heel prettige ervaring

De aankoop is snel geleverd. Ik heb een mini rijstkoker gekocht en die ziet er goed uit. Ik ga hem vanavond uitproberen. En het "nietapparaat" zonder nietjes is echt een fantastische uitvinding. Het mondkapje is heel mooi.

Snelle levering en breekbare items goed verpakt

Snelle levering en breekbare items goed verpakt