Snelle en correcte levering

Serviesgoed prima verpakt

Meer dan geweldig!

Een beste bestelling gedaan, aan cups, snacks en drank. Geweldige levering! alles was goed verpakt en heel aangekomen. kan zien dat er overal rekening mee is gehouden Enige nadeel (alleen daar kan ik Seikatsu niet op beoordelen) is dat PostNL natuurlijk deze dagen heel druk is, dus het pakketje kwam later aan dan verwacht, maar dat maakt verder niet uit dat is niet te min van Seikatsu! Alles is absoluut naar wens! ik ben heeeeeeeeeeeeeel tevreden met de bestelling en weet wel zeker dat ik in de toekomst tevreden hier mijn Soju kan halen! *Die tevens van geweldige kwaliteit is!*

Helemaal top!

Mooie spullen, snel en klantvriendelijk

Snel en correct

Snel en correct

Aanbevolen

Aanbevolen

Snelle, goede bezorging en nette afhandeling!!

Snelle en goede bezorging! Ik kreeg een nette factuur met wat koekjes! Ik ben erg tevreden!!

Snel en leuk!

Perfect voor cadeautjes en om zelf te snacken. Levering was ook snel en veilig!

Breekbare spullen in doos en geen...

.... sticker met breekbaar, this side up of iets dergelijks. Jammer en risicovol. Dit is een kleine aanpassing in jullie werkwijze. Daarom geen 5 sterren. Wel snelle levering, en mooie producten.

Perfect !

Bestelling, levering, alles was perfect en zeer vlot!

Niet geleverd product en geen antwoord op e-mail

Ik bestelde onlangs een heel pakket aan producten bij Seikatsu. De meerderheid van mijn bestelling kwam netjes en vrij snel aan. Helaas ontbrak 1 item. Bovendien waren alle items op de bestelling/factuur afgevinkt behalve het item in kwestie. Seikatsu wist dus al meteen dat het me een artikel aanrekende zonder het af te leveren. Vervolgens stuurde ik een e-mail met foto’s van de bestelling evenals van de factuur, maar ik krijg na bijna twee weken helaas nog steeds geen antwoord. Hoewel het slechts om een klein bedrag gaat is dit not-done. Dit valt gewoon onder de term diefstal. Klantenservice nul. Een schande!

Goede producten e n goede service!

Li pakt het goed aan!

K A

Very quick delivery. Ordered pocky, mostly in very good condition, only a few broken ones. Delicious pocky.

Uitstekend!

Alles was goed verpakt, snel verzonden en snel geleverd!

Top communicatie, snelle verzending!

Mijn eerste bestelling beviel hartstikke goed! Sake servies en Japanse bieren waren zorgvuldig ingepakt in karton en zijn snel geleverd. Seikatsu heeft zo'n mooi assortiment dat ik hier nog niet klaar ben als klant!

Flessen Soju zijn snel en heel binnen gekomen!

Op en top service

Wat attent om een sms-je te ontvangen omdat ik mogelijk een verkeerde bestelling had gedaan. Er werd echt meegedacht en ontving ook nog een attentie omdat er iets uitverkocht was.

Mijn bestelling had ik snel op tijd binnen, goed ingepakt, top.

Prima online shop

Fast delivery. Very good customer service. complete order arrived without any problems!

Goed verpakt, levering duurde niet super lang. Alleen de datum op de yuzu en plume sake gaf aan dat het al een paar maanden verlopen was. Nu maakt t waarschijnlijk niet uit want het is alcohol, maar voor het idee vond ik het een beetje jammer. Verder is alles goed aangekomen.

Top.

Goeie website en bestelling wordt snel geleverd. Zeer betrouwbaar bedrijf!

goede service, snelle levering

een mooi aanbod van Japanse producten.

fast delivery, rare products

fast delivery, rare products, good description

Snel en goed

Goede website, snel besteld en geleverd. Netjes verpakt.

Komt beloftes na en snelle levering

Snelle levering. 2 dagen na bestelling in huis. Producten op de foto's komen overeen met werkelijkheid.

Zoals altijd prima.

Koop er al jaren. Prima winkel.

Fuchsiastraat 14

6542NX Nijmegen