Producten kwamen snel en goed/veilig verpakt! Ik bestel hier zeker opnieuw

Prima produkten en prima dienstverlening.

Het bedrijf reageerde vlot nadat ik mijn bestelling gedaan had en hield mij ook keurig op de hoogte tijdens het verzendproces. Het produkt kwam goed verpakt in een nieuwe doos aan bij mij thuis. Het zag eruit zoals ik op de foto (site) gezien had en besteld had, dus ik ben er blij mee.

Snelle en correcte levering van de bestelde producten.

Had verschillende smaken mochi besteld. Alles was netjes verpakt en heel aangekomen. Ze zijn allemaal heerlijk van smaak!. Wel voor €1 extra een verzekerde bezorging genomen.

Bestelde product niet ontvangen.

Bestelde product is niet geleverd. Herhaaldelijk contact over gezocht, maar geen enkele reactie.

Great stuff

Will order again here! Arrived fast & perfect condition

Goede website en snelle bezorging

Ik had wat twijfels vanwege het ontbreken van het thuiswinkel keurmerk, maar die waren ongegrond. Op zoek naar producten die in Nederland slecht te vinden zijn, kwam ik op deze website uit. Een groot assortiment in dit segment, kwalitatief goede service en mensen die met je mee denken. Al met al een goede ervaring!

Niets op aan te merken

Voorraad goed op orde en snelle versturing.

Alles wat ze beloven komen ze na

Bestelde artikelen binnen 48 uur in huis anders een mailtje

geweldig

snelle levering, heel aangekomen! in 1 woord PERFECT!!

Prettige ervaring en vriendelijke service.

Eerste bestelling gedaan volgende dag in huis. Prima verpakt mooie spullen.

Duidelijke website, ik werd op de hoogte gehouden over mijn bestelingen.

Snelle levering, zeer goed verpakt en voldoet geheel aan beschrijving!

Makkelijke manier van bestellen, mooi product, goed verpakt en snel verzonden.

Vriendelijk service

Kreeg een berichtje dat een bepaald artikel niet meer op voorraad was, en toen kon ik gewoon een alternatief artikel kiezen.

Goed voor elkaar

Vond wat ik zocht en meer. Levering kwam goed op tijd en netjes aangeleverd.

Betaalbare producten en snel geleverd.

Ik ben blij dat ik de Japanse spullen kan bestellen voor een betaalbare prijs. Het enige kleine minpuntje is dat ik de verkeerde soort dashi heb gekregen maar het is nog wel te gebruiken. Hopelijk gaat het de volgende wel goed. Ik ben in ieder geval blij met mijn bestelling.

Snelle levering!!

Very nice

Fast delivery, excellent quality

Goede artikelen en veel keuze. Was alleen een paar producten niet op voorraad helaas.

Leuke producten, snelle levering

Leuke producten, snelle levering

Mooie producten, snel geleverd

Japanse stokjes en twee schalen gekocht. Erg dergelijke kwaliteit. Mooi en praktisch, want het kan in de vaatwasser. Bij het bestellen word je wel erg bang gemaakt voor het breken van servies tijdens het transport, zodat je extra moet betalen voor een verzekering.

Vlot en aangenaam

Een van de producten was uitverkocht en ze hebben me snel op de hoogte gebracht en het samen opgelost. Voor de rest was alles in orde.

Jammer

dacht dat de biertjes uit Japan kwamen. Staan er gewoon Nederlands op

Erg tevreden!

Erg blij om deze winkel te vinden, het bewaart mijn mooie herinneringen aan Japan. De service is uitstekend, zo vriendelijk en efficiënt. Levering is extreem snel.

Een prima webwinkel

Een snelle levering. Unieke producten gevonden en besteld.

Fuchsiastraat 14

6542NX Nijmegen