Goede producten, snelle levering, en zelfs een cadeautje!

Goede producten, snelle levering, en zelfs een cadeautje! Alles netjes verpakt, ook de breekbare items.

Nette en snelle levering!

Nette en snelle levering en ook mooie producten ontvangen!

De bestelling is zeer vlot verlopen, mede dankzij een zeer overzichtelijke en gemakkelijke navigeerbare website. Mijn bestelling is zonder brokken toegekomen, dit mede door de tijd en moeite die men erin gestokken heeft opdat de bestelling correct en zonder brokken toekomt. Ik kijk ernaar uit naar het genot van mijn bestelling en naar toekomstige bestellingen bij deze shop.

Zeer mooie ramenkommen

Mooi assortiment, hoge kwaliteit. Goede informatie tijdens het bestellen en leveren. Goed verpakt en tijd geleverd. Kortom, tevreden.

zocht een paar noodle kommen en kwam bij dit bedrijf uit , mooie overzichtelijke site met behoorlijke keuze , makkelijk bestellen en betalen ..werd zeer snel verzonden en zeer goed verpakt .

Heb 't pakket nog steeds niet ontvangen

PostNL stelt telkens de bezorging uit. Zal wss pas morgen (za 2-12) worden bezorgd. Maar ik heb er niet veel vertrouwen in na 4 dagen telkens uitstellen....

Zoals het hoort. Alles top. Vanaf bestellen tot afleveren.

Snelle en complete levering, iets wat bijna over de THT was werd aangevuld met een kleine compensatie. Top

fast service

lang geleden op een beurs kwam ik in contact met ramune "softdrink". maar buiten de cosplay beurzen die af en toe plaats nemen in belgie vind je nergens in omstreke ramune; vandaar zoeken via het net, en op seikatsu.nl uitgekomen bestelt en binnen een week had ik mijn drankjes. prijsig maar t waard, zal zeker weer bestellen

Mooie matcha kommen

De kommen zijn prachtig hoewel ze iets mooier op de foto leken, maar ik ben nu gewend en ik waardeer zeer

Snelle service, mooi aanbod

Snelle service, mooi aanbod

Prima webstore

Bestelling geplaatst, keurige communicatie over iets wat niet leverbaar bleek + dito oplossing. Je moet even geduld hebben voor wat betreft de levering, maar dat wordt van tevoren verteld en is verder ook prima. Tevreden! Ik zou zeker terugkeren naar dit adres.

Wonderful products, careful attention and speedy delivery!

Wonderful products, careful attention and speedy delivery!

Seikatsu is vriendelijk, accuraat en prompt.

Het contact was, zowel in de winkel als met de afhandeling van de bestelling, uitstekend.

artikelen niet wat staat op de website en reageren niet op mail

5 Japanese kommetjes besteld, ze waren doorsnee 10 cm en niet 11,5 4 de bestelde print, 1 andere print dan bestelt geen made in Japan aan de onderkant. na verschillende mails geen reactie

Uitstekende service bij het oplossen van n probleem veroorzaakt door Postnl.

Mijn bestelling werd naar een afhaaladres in een ander dorp gebracht. Dat was te ver voor mij. Siekatsu-eigemaar heeft het vervolgens kosteloos opnieuw verstuurd, ditmaal naar mijn thuisadres. Ik ben zeer tevreden over deze geboden service.

goed en snel maar de levering was niet de zelfde tijd/dag dat ik had gekozen

ik zou nog een keer hier bestellen

Een leuke site met veel keuze!

Ik had vanalles uitgekozen, van thee tot mochi en het bevalt mij zeer goed. Ook kwa prijs zit je bij deze site prima. Zeker een aanrader!!

Perfect getetrist

Het was alsof de doos was gemaakt voor de goederen: het paste perfect. Heel satisfying. En ik heb alleen maar lekkere en handige dingen besteld. Cakejes die dus totaal niet gebumpt of gebutst zijn!

Heel klantvriendelijk personeel

Ze krijgt wat ze beloven

Good product and quick shipping

Good product and quick shipping

Snelle levering en goed bereikbaar

Mijn ervaring is alleen maar goed. Snel de juiste bestelling ontvangen en contact verloopt makkelijk. Communicatie is belangrijk, er kan altijd wat misgaan en dan is bereikbaarheid een plus en dat zit hier wel goed. Thnx

Ik ben ontzettend tevreden over de snelle levering, netjes op tijd en alles in goede staat ontvangen. Website is ook overzichtelijk en makkelijk alles te vinden. Is minder overweldigend dan in de winkel.

Expired products

I ordered online Japanese rice and some items that were on sale : bulldog sauce and chili flakes. The products arrived promptly within 3 days of purchase, in good condition. How ever the items on sale arrived expired for nearly a year ago. This is not uncommon for Japanese stores, I shopped in many across Europe and it is a trend to do discounts for items that are either going to expire or have expired. So be aware of that when you shop on any Japanese store in EU/UK.

Fuchsiastraat 14

6542NX Nijmegen