Ik kreeg alles wel en goed ingepakt nadat het verzonden was. Ook zijn de Ramune’s zeker een aanradertje bij Seikatsu. Zeker niet de laatste keer dat ik hier een bestelling ga plaatsen!

Top winkel, prima service !

Elke keer kreeg ik waar voor mijn geld. De service is gewoon top ! Indien er iets niet meer in stock is, contacteren ze asap en laten je kiezen uit het uitgebreide assortiment voor dezelfde prijs. Probeer eens hun verrassingspakket: lekkere, vele onbekende producten. Een aanrader. Seikatsu brengt me altijd terug naar Japan !

Snel en duidelijke service

De website is duidelijk en makkelijk te gebruiken! De spullen werden de zelfde dag nog verzonden en er werd een mailtje over gestuurd.

Snel en alles geleverd.

Twee jaar terug naar japan geweest. Uiteindelijk gezocht naar producten die we daar hebben gehad. Seikatsu zorgt weer voor de momentjes dat we even terug zijn. Goede producten, netjes verpakt. En snel geleverd.

Mooi aanbod en snelle levering.

Mooi aanbod en snelle levering.

Good

Good

Netjes en snel

Netjes en snel geleverd. Houbaarheids data van de producten zijn lang, 2 jaar. Ik zal in de toekomst weer gebruik maken van Seikatsu. Katsuobushi en Miso onder anderen. Vind het wel prijzig.

Zeer vlotte en prima verpakte zending 100 punten voor jullie!

Zeer vlotte en prima verpakte zending 100 punten voor jullie

Producten worden goed afgeleverd.

Vond de verzending wel wat lang duren. Had vrijdagmiddag besteld en had het dinsdag pas is huis. Voor 6,50 vindt ik dat het sneller had gekund. Ook was er bij 1 product de doos gescheurd. Hoop dat dit de volgende keer beter gaat.

fijne webwinkel, snelle verzending!

Ik ben heel erg blij met Seikatsu! ten eerste omdat ze artikelen verkopen die ik in de gewone Toko niet kan krijgen (onder andere de speciale fire noodles!) en ten tweede omdat het een fijne webwinkel is om doorheen te surfen. Ze hebben naast producten ook uitleg gegeven over bijvoorbeeld verschillende soorten noodles. Dat maakt het leuk. Ten derde is het heel goed dat er verschillende betaalmogelijkheden zijn EN dat je je pakket ook kunt laten afleveren bij een afhaalpunt. Dat vond ik vooral echt super handig. Ik werk doordeweeks dus het is voor mij beter om het pakket te kunnen ophalen bij mijn supermarkt, die tot 20:00 open is, en die op de route naar mijn huis ligt. Ook kun je voor 1 euro je pakket laten verzekeren. Omdat ik iets van porselein had besteld (ze verkopen ook super mooi servies) leek me dit heel handig. Ik had mijn pakket heel snel in huis, alles was goed verpakt en het porseleinen kommetje was heel aangekomen. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Large merchandise choice

I like to order on Seikatsu for the fact that they have products I don't find anywhere else, but two times they sent me a wrong item to replace the one I wanted (probably out of stock). In this case I would like that they send me an e-mail to ask me if I agree with the replacement or if I want a refund for the product. Apart of that, it is always a nice shopping experience and I recommend it.

Snelle en keurige levering!

Japanse producten voor een schappelijke prijs

Snelle verzending, duidelijke website. Veel producten zijn niet goedkoop maar nog steeds aanzienlijk goedkoper dan wanneer je ze zelf in Japan moet bestellen. Ik zou vaker bestellen jagariko en meltykiss in het assortiment zaten.

Goede service, snel geleverd!

Duidelijke website, bestelling plaatsen ging makkelijk en levering was snel. Ik ben tevreden!

Snel en compleet bezorgd

Steeds weer is de bestelling compleet bezorgd en ook vrij snel, ondanks de logistieke problemen van de afgelopen maanden door covid.

Sugoi

Leuke webwinkel met veel gekke Japanse waren die je niet zomaar in de supermarkt kan vinden. Snel verzonden, veilig verpakt!

Goede ervaring

Goed ingepakt pakket, goede service. Alleen had ik iets besteld wat niet op voorraad was, terwijl dat niet aangegeven stond op de site. Maar snel een alternatief aangeboden gekregen.

Snel en netjes

Ruime keus

Snelle bezorging, netjes verzorgd

Ik had paar rijstkommen besteld en bij aankomt is een kom goed van sakura bloemen net blaadjes, hierna had ik er twee besteld. Maar ik kreeg er een en de andere is een ander patroon. Helaas uitverkocht op de website van sakura blaadjes Verder wel heel goed ingepakt en op de doos staat in het Nederlands en Engels dat het breekbaar is.

Helemaal naar wens

Geweldig leuke Japanse artikelen in het assortiment. Soepel bestelproces, duidelijke communicatie en vlotte levering. Helemaal naar wens.

The delivery was on time and I received all what I asked for. Thanks.

It was a pleasure. Thanks.

Supermooi servies

M'n dochter van 11 is gek op Japan en haar prachtig natuur en cultuur. Ze spaart allerlei dingen van Japan en deze keer mocht ze iets uitkiezen omdat ze een uitstekend rapport had. Ze koos de theeset, bestaande uit een prachtig handgeschilderd theepot met 4 bijhorende typische Japanse kopje zonder oor. Ze is er ontzettend blij mee. Ze doet de afwas niet graag maar haar setje wast ze zelf iedere keer met plezier af :) Heel mooi! Dank jullie wel voor de snelle levering en prachtkwaliteit. Is zeker z'n geld waard ❤️ Groetjes, mevr. Yeral Ieper-België

Betrouwbaar

Snel, goed ingepakt en de producten die ik besteld heb

Voor de eerste keer besteld bij Seikatsu. Alles dik in orde. Snel geleverd. Geen enkel probleem.

Geweldige kwaliteit producten met snelle levering

Goed verpakt in doos, producten zelf goed verpakt en zeer smakelijk.

Fuchsiastraat 14

6542NX Nijmegen