Prettig winkelen voor de Japanliefhebber

De site is overzichtelijk, keuze is ruim. Bestelling is snel en goed verpakt geleverd. Arigatou gozaimasu!

Enigste minpunt is de beschadiging in de eggpan

Beschadiging kan fabrieksfout zijn daar kunnen jullie niets aandoen denk ik. Maar er niet terug gereageerd op mijn mail hierover richting Seikatsu. Misschien is t te druk oid. Maar ik zou graag een reactie willen en een oplossing. Vr gr Holstege

Prima producten, prima ervaring

Gewoon niets op aan te merken. Bestelling is snel verstuurd en op tijd ontvangen. En uitstekende producten, voldoet helemaal aan de verwachting.

Snel en goed

Ik heb mochi besteld. Werd snel geleverd en ze zijn heerlijk

Goeie klantenservice

Ik vond het super handing dat ik contact op kon nemen via whatsapp wat mijn ervaring heel fijn maakte. Verder vond ik het toch wel vervelend dat mijn producten eigenlijk niet in voorraad waren en dat ik daarom twee weken moest wachten terwijl ik voor een special avond levering had betaald. Al met al viel het wel mee en snap ik dat de situatie vanwege de pandemie best moeilijk is en daar heb ik wel begrip voor.

erg motiverend

Motiverende reminders.

Snelle levering beetje duur

Dit was een zeer tijdige levering vind persoonlijk de sommige prijzen wel iets te duur maar wel tevreden.

goed, snel

Klantvriendelijk

De levering was helemaal vertraagd door het corona virus. Ik heb via watsapp alles te horen gekregen wanneer het al dan wel of niet zou bezorgd worden. Ik vond dit super. Ik ben ooit opgelicht geweest via online bestellen, maar toen ik op de watsapp zag hoe goed deze meneer/mevrouw me hielp was ik enorm blij en gerustgesteld. Ik ga zeker weten nog met jullie bestellen. Doe zo verder! Groetjes

Kreeg een keurig sms betreffende uitverkocht product met suggestie voor alternatief!prettig bedrijf .

Goede ervaring

Ik had een redelijk grote bestelling geplaatst en alles is netjes gearriveerd in een stevige doos. Glazen flessen zitten in een kartonnen omhulsel wat heel goed is. De meeste van de makkelijk te breken producten zoals chips en koekjes zaten bovenop, maar de noodles (die niet in een bakje zitten) waren wel onderin de doos waardoor ze een beetje zijn gebroken. Niet heel erg, maar misschien voor de volgende keer wel beter om ze bovenop te zetten. Een van de drankjes was uitverkocht, dus ik kreeg van hetzelfde drankje een andere smaak. Had zelf liever de originele, maar het maakte me verder niet veel uit. Alles was snel verzonden en goed aangekomen. Bedankt!

Goede levering lekkere producten

Ik heb veel besteld . Noodles ramune maar helaas ze hadden geen pocky voor mij. Ik hou erg van pocky met stukjes gedroogd fruit erop. Dit omdat ik geen chocolade kan hebben . Voor de rest de service is mega top stevig pakket goed verpakt en heerlijk allemaal.

Alle producten waren netjes en goed verpakt. Snelle levering ook tijdens deze crisis!

Toppie!

Simpele ervaring op de site, en alles op tijd & en goed binnen gekregen. Top service.

Snel geleverd en goede producten!

Ik had producten besteld voor de verjaardag van mijn zusje. Het pakketje wad op tijd op hrt afhaalpunt en de producten waren goed!

Prima shop voor Japanse en Koreaanse producten

Ruim assortiment met Japanse en Koreaanse producten (zowel food als non food) op fatsoenlijke website. Bestellen en leveren allemaal prima op orde.

Great selection and speedy delivery

Bought a few items to celebrate our anniversary. Easy to order and delivered the next working day.

Alles was perfect geleverd, snel ook en in goede staat!

Ik ben heel tevreden met Seikatsu en medewerkers.

Heerlijke Sake, goed verpakt.

Snelle en goed verpakte levering van o.a. voortreffelijke Sake van hoge kwaliteit en andere exclusieve voornamelijk Japanse artikelen. Fijn dat ze er zijn!

Netjes geleverd

fijne ervaring. Geen problemen.

Vlot en top

Voor het eerst online besteld bij deze toko, vond het best spannend aangezien ik niet weet hoelang het vanwege de coronacrisis kan diren voor ik mijn pakket heb en ook een opmerking geplaats had, waar keurig gehoor aan gegeven is. Goed op de hoogte gesteld per e-mail en had mijn aankoop eerder dan verwacht. Tevreden klant dus!

Snel en keurig; goede kwaliteit. Zelfs zeldsaame items uit Japan!

Snel en keurig; goede kwaliteit. Zelfs zeldsame items uit Japan, zoals Yumepirika rijst uit Hokkaido. Mooi zo!

Mijn

goed, snel en lekker;)

Top geregeld

Ik bestel altijd de snackbox voor de verrassende variatie en soms wat extra erbij. Het wordt altijd netjes geleverd.

Good products and fast delivery

I discovered the company online by chance. I bought 3 types of mochi and 2 types of facial masks to try it out. The products are all excellent and the box come quite quickly despite the international delivery. The only disappointing part was that all mochi boxes are sold as 230g, but one type is actually 180g, not very honest in my view, it’s quite a relevant difference.

Fuchsiastraat 14

6542NX Nijmegen