Bestellen en verzenden gaat prima, communicatie kan beter.

Twee keer wat besteld, redelijk snelle levering in paar dagen. Bestellen online gaat ook prima, ze hebben leuk aanbod en de over 'tenminste houdbaar tot' aanbiedingen vind ik mooi initiatief. Bij een bestelling was iets toch niet leverbaar en kreeg ik een andere smaak en een twee keer zo gote verpakking. Netjes opgelost dus. Bij de eerste bestelling zat er tevens een ding dubbel bij, per ongeluk? Enig minpunt vind ik de communicatie, op meerdere emails geen reactie ontvangen. Ik hoef niet zsm een reactie, maar geen reactie geeft me toch minder vertrouwen.

Missing products

Bad online experience: ordered and paid for an item and then was told the item wasn't available. Havent received a refund yet.

• Would you recommend us? No

God

Excellent fast shipping

Zorgzaam. Meteen op de hoogte van een gebrek en een andere product voorgesteld. Fijne medewerking.

Alles tiptop in orde!

Goed verpakt en snel geleverd. Praktisch en mooi!

Authentieke producten en snelle afhandeling en verzending

De producten zijn van uitstekende kwaliteit en geven je als klant de kans om kennis te maken met een stukje Japan. De afhandeling en verzending verlopen bovendien heel vlot, waardoor je je producten snel in huis hebt!

Had een fles Sake besteld, was helaas niet meer op voorraad, maar Seikatsu kwam zelf met een geweldige oplossing (een veel duurdere fles zonder extra kosten). Ik ben zeer tevreden over hoe zij gehandeld hebben.

Leuk en snel geleverd

Mijn ervaring was perfect. Spullen netjes ingepakt , en alles doet wat het moet doen. Aanrader

Snel en correct

Mijn zoveelste bestelling en opnieuw ben ik heel tevreden. Zelfs toen ik vroeg om mijn e-mail aan te passen werd dit redelijk snel gedaan.

Snelle levering en bestelling in orde.

Bestelling wordt snel verzonden en geleverd. Er is een groot aanbod van Japanse producten die je niet gauw in een supermarkt of toko vind.

Goede site, duidelijke bestelprocedure, snelle levering.

1 product was niet meer leverbaar. Ze hebben toen zelf een andere smaak toegevoegd.

Kan beter

De noodles zijn goed maar ik heb drank besteld en er zijn 3 over datum wat ik heel spijtig vind je besteld en zijn over datum

Leuke site

Dat wat ik besteld had heb ik in de kwantiteit ontvangen, maar het precieze wat ik had willen hebben daar ontbrak het aan. Ik wilde 3 rijstkommen (verschillende) doch kreeg 3 gelijke. En de misosoepkom is ook wel aan de kleine kant. Alleen de soeplepel was perfect. Als ik weer eens een bestelling plaats dan hoop ik wel dat te krijgen wat ik exact bestel.

....

.......

Bezorgings problemen, verpakking stuk

Helaas was 1 vd 3 bestelde flessen Sake niet aanwezig in de doos. Wel het doorweekte doosje vd fles zat in de doos. Het lijkt erop dat met het pakket gegooid is bij de post. Ik heb Seikatsu hierover een e-mail gestuurd met foto’s vh beschadigde pakket maar helaas geen reactie. De andere twee flessen Sake waren natuurlijk prima.

Goeie service gekregen

Ben tevreden met mij aankoop, snel mij iapanse snacks binnen gekregen . Zal zeker binnenkort weer bij bestellen.

Zeer goede service

Duidelijke website, bestellen verliep makkelijk en keurig bericht over verzending.

Snelle en correcte afhandeling.

Snelle en correcte afhandeling. Zeker een aanrader.

Prima site

De site is overzichtelijk en praktisch. Alles wat ik had besteld, heb ik zonder problemen na 2 dagen binnengekregen.

Peach soju

I am a big fan of peach soju and it is hard to find in Europe. Though the bottle I received is not bubbly anymore (I don't know if it has to do with the date (2018) on the bottle)..

Japanlicious

Goede producten, snelle afhandeling. wat wil je nog meer.

Fuchsiastraat 14

6542NX Nijmegen